Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Una dintre cele mai talentate românce a ales să reprezinte altă țară. Despre cine este vorba

ro

11 Dec, 2018 08:07 1384 Marime text
Raluca Georgiana Şerban (21 de ani, 217 WTA), una dintre fetele talentate din noul val în tenisul feminin, a decis să nu ne mai reprezinte ţara, scrie digisport..ro.

Considerată de mulți jucătoarea cu cele mai mari șanse să calce pe urmele Simonei Halep, Raluca a decis să joace pentru Cipru.

Site-ul WTA a confirmat, luni, că Raluca Șerban va evolua pentru Cipru, și nu pentru România, așa cum a făcut-o până acum. Mai mult, prenumele tinerei jucătoare este modificat pe site-ul WTA. "Raluka Șerban", titrează cei de la wta.com.

Plecată de patru ani în Cipru, unde se antrenează cu unul dintre foştii antrenori ai lui Marcos Baghdatis, Raluca s-a săturat să aştepte sprijin de la Federaţia Română de Tenis. Ciprioţii au fost mult mai deschişi din acest punct de vedere şi, conform tenissite.info, au făcut-o pe sportivă să înţeleagă ce oportunităţi va avea dacă va reprezenta de acum înainte Cipru. Ca atare, Raluca Georgiana Ştefan a luat singura decizie logică pentru cariera sa şi, din 2019, va evolua sub alt steag.


Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii