Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei medaliați de la CS Farul la Mondialele de culturism, fitness și body-fitness Ce corp lucrat are Cristina Chiriță, de la Farul! (galerie foto)

ro

18 Dec, 2012 03:37 5241 Marime text
chirita.jpgTrei reprezentanți ai CS Farul Constanța au urcat pe podium la Campionatul Mondial de juniori și masters (culturism, fitness și body-fitness) din Ungaria. La body-fitness junioare 163 cm, Cristina Chiriță a obținut medalia de agint, deși ar fi trebuit să câștige clar. Oricum, învingătoarea, Jana Cernovska, din Cehia, s-a impus la limită, la diferență de un punct (10 la 11). Cristina are 23 de ani și măsoară 156,5 cm. La această categorie au fost zece concurente.

Al doilea titlu de vicecampion mondial a venit de la culturism masters, categoria 60 - 65 ani, adus de titratul Cristian Mihăilescu (62 ani, 78 kg), care este și antrenorul secției de culturism și fitness a CS Farul și președintele Federației din România. Mihăilescu a fost învins de un rus, Alexander Yashankin (60 ani, 90,3 kg). Printre cei 13 culturiști de la această categorie a veteranilor s-a mai numărat un constănțean, Vasile Șerban (62 ani, 85,7 kg), care a încheiat concursul pe locul șapte.

La fitness juniori, o categorie cu șapte sportivi la start, cel car s-a clasat pe locul trei a fost faristul Mihăiță Vișan, de 21 de ani.

Sursa foto: ronnie.cz

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii