Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei juniori de la HC Dobrogea Sud Constanţa au evoluat pentru România la Jocurile Mediteraneene

ro

27 Feb, 2020 00:00 2660 Marime text

Trei handbalişti junior de la HC Dobrogea Sud Constanţa, centrul Rareş Costea, interul stânga Andrei Bruj şi interul dreapta Ionuţ Stănescu jr., au participat în Grecia, la Atena, cu echipa naţională a României la Jocurile Mediteraneene, întrecere rezervată jucătorilor născuţi în 2002 şi mai mici.
România s-a clasat pe locul opt din 14 echipe, iar cei trei constănţeni au evoluat în toate cele nouă meciuri disputate de tricolori la ediţia a 17-a a Jocurilor Mediteraneene. În grupă, tricolorii pregătiţi de antrenată de Narcis Cîtu, Răzvan Bernicu şi Daniel Apostu au înregistrat trei victorii, un egal şi două înfrângeri. România s-a calificat în sferturi, unde a pierdut în faţa formaţiei din Muntenegru, finalista turneului. În meciurile de clasament, echipa tricoloră a cedat cu Egipt, scor 20-22, şi cu Tunisia, scor 19-20, încheiat turneul pe locul opt.


„Experienţă. Este cel mai important lucru cu care rămân juniorii noştri după Atena 2020“, se arată pe site-ul oficial al HCDS, care găzduieşte şi o declaraţie a lui Ionuţ Stănescu, preşedintele clubului şi tatăl lui Ionuţ Stănescu jr. „A fost un turneu foarte bun, cu echipe puternice. Nu mai există echipe bune şi echipe slabe, toate ţările investesc în handbal. Iar la nivel de copii şi juniori, sunt echipe care au crescut foarte mult. Băieţii noştri au avut cu siguranţă numai de câştigat. Este o experienţă care le va folosi în viitor“, a punctat „Rudi“, care a fost la Atena pentru a urmări evoluţia celor trei juniori ai clubului.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud


Citeşte şi:


UPDATE Tinerii handbalişti David Pavlov şi George Teodor Ştefan, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, sunt cu echipa naţională la Barcelona

„Inedit dialog al generaţiilor“ Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, coleg cu fiul său la antrenamentele echipei (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii