Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Inedit dialog al generaţiilor“ Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud, coleg cu fiul său la antrenamentele echipei (galerie foto)

ro

10 Jan, 2020 00:00 2510 Marime text

Preşedintele echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa, fostul mare portar Ionuţ Stănescu (40 de ani), este coleg la antrenamentele echipei cu fiul său, Ionuţ junior!
Cum s-a ajuns aici? Tatăl va participa, pe 14 ianuarie, la meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma şi, pentru a fi în formă la evenimentul de săptămâna viitoare, participă la pregătirea HCDS. Cum, la antrenamentele formaţiei de pe litoral din această perioadă au fost convocaţi mai mulţi tineri din pepinieră, printre care şi Ionuţ Stănescu junior (având în vedere că mai mulţi handbalişti de la prima echipă lipsesc, fiind la acţiuni ale loturilor naţionale), s-a ajuns la un inedit duel tată (portar) - fiu (inter dreapta)!


„Fostul mare portar vrea să fie în formă la meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma. Şi cine credeţi că îl pregăteşte? Fiul său, Ionuţ Stănescu junior, l-a provocat la un duel, la 7 metri, într-un inedit dialog al generaţiilor la Sala Sporturilor! Rudi speră ca băiatul său să îi calce pe urme şi să îi depăşească performanţele. Și nu este nicio concurenţă, pentru că Ionuţ junior joacă pe postul de inter dreapta! Este component al echipei naţionale de juniori a României, alături de alţi trei colegi de la Academia Dobrogea Sud, Preda, Bruj şi Costea“, se arată pe site-ul oficial al HCDS.
Djordje Cirkovic, George Buricea şi Marko Isakovic au la pregătire la echipă în aceste zile 22 de jucători. „Atmosfera este destinsă, iar băieţii noştri sunt plini de optimism. Nistor îi are alături pe mai tinerii Andrei, Vasile şi Ilie, care nu mai sunt chiar mezinii lotului. Echipa a fost completată cu juniorii de la Academia HC Dobrogea Sud, pentru a suplini absenţele celor opt handbalişti convocaţi la echipele naţionale“, potrivit sursei citate.


Partida de retragere a lui Laurenţiu Toma este o confruntare HCM Constanţa - HC Dobrogea Sud, care se va disputa marţi, 14 ianuarie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor. Printre cei care vor juca se numără Mihai Popescu, Alexandru Șimicu, Bogdan Criciotoiu, Marius Stavrositu, Marius Sadoveac, Răzvan Enescu, Denis Ali, Alexandru Csepreghi, Ionuţ Stănescu, Dragoş Soare, Ionuţ Săulescu, Marius Novanc, Mihai Timofte, Adrian Tucanu, Enis Murtaza sau George Buricea.


„Duelul HCM - HCD bate la uşă. Alături de Rudi Stănescu şi Laurenţiu Toma, nu va lipsi din echipa gloriilor care au scris istorie cu HCM Constanţa nici George Buricea, care joacă încă pentru Dobrogea Sud. Buri se pregăteşte şi el pentru meciul de pe 14 ianuarie şi se consultă cu managerul general Nurhan Ali, de care îl leagă aceleaşi amintiri frumoase de pe vremea HCM-ului“.


Sursa foto: HC Dobrogea Sud Constanța


Citeşte şi:

Trei juniori de la HC Dobrogea Sud Constanţa au jucat pentru România la Trofeul Carpaţi (galerie foto)

Surpriză la primul antrenament pe 2020 al HC Dobrogea Sud. Două legende ale Constanţei, la pregătire (galerie foto)

Ionuţ Stănescu, preşedintele HC Dobrogea Sud Constanţa „Ne dorim să fim în vârf, printre primele echipe ale României“

„Un spectacol inedit“ Nume importante la meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma, de la Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii