Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Trăiesc un moment fericit“ La 19 ani, Radu Boboc joacă în Liga 1 cu FC Viitorul şi s-a calificat la Campionatul European cu România

ro

09 Nov, 2018 00:00 2410 Marime text
Pentru fundaşul dreapta al FC Viitorul, Radu Boboc, anul 2018 este cu siguranţă cel mai important al său din fotbal de până acum. A devenit campion al României cu juniorii A de la FC Viitorul, apoi a debutat la echipa de seniori într-un meci de Europa League şi în continuare în Liga 1. Au urmat evoluţiile foarte bune de la naţionala de tineret a României, alături de care s-a calificat la turneul final al Campionatului European.
 
„Trăiesc un moment fericit al carierei mele. Sunt din ce în ce mai bun şi încep să prind meciuri ca titular la echipa mare a Viitorului. Mă bucură acest fapt şi sper să joc la fel în continuare, iar evoluţiile bune să mă recomande la echipa naţională. Sub tricolor a fost o perioadă foarte frumoasă. La selecţionată te duci mereu cu bucurie, mândrie şi onoare, ca să îmbraci tricoul României. Ne aşteaptă un Campionat European destul de greu, dar vrem să ne ridicăm la nivelul aşteptărilor. Deja am produs rezultate foarte bune, iar lumea vrea mai mult“, a declarat Radu Boboc.

Meciurile care i-au dat încredere

Apărătorul de 19 ani a avut parte de o trecere dificilă de la juniori la seniori, dar a făcut faţă. „La Viitorul, se face mereu performanţă. Sunt mulţi jucători buni din Academie, dar şi care vin din afară. Sperăm să continuăm pe acelaşi drum şi să câştigăm meciuri, pentru că victoriile aduc victorii. Trecerea de la juniori la seniori a fost dificilă. Am venit de la un ritm nu foarte ridicat, pentru a evolua contra unor adversari cu experienţă. Am încercat să mă pregătesc cât mai bine. În cantonament am prins câteva meciuri care mi-au dat încredere. Sunt fericit că Mister mă foloseşte la meciuri. Ne bucurăm că am reuşit să scoatem rezultatele pe care ni le-am propus în ultimele deplasări. Obiectivele mele în continuare sunt să joc cât mai multe meciuri la Viitorul şi să fiu convocat la echipa naţională“, a mai spus Radu Boboc.

Sâmbătă, partidă la Ovidiu contra Concordiei

În clasamentul Ligii 1, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 25 de puncte, fiind la patru lungimi în spatele liderului CFR Cluj. În 14 meciuri de campionat, echipa de pe litoral are opt victorii, un egal şi cinci înfrângeri, golaveraj 17-15. În următorul meci de campionat, FC Viitorul va întâlni pe teren propriu, sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 18.00, Concordia Chiajna, echipă aflată pe locul zece, cu 16 puncte.
 
„Sperăm să învingem şi Chiajna. Acasă e mai uşor de câştigat decât în deplasare“, a spus Radu Boboc. Runda începe astăzi, cu partida CSU Craiova (locul 3, cu 25 de puncte) - Sepsi Sf. Gheorghe (locul 7, cu 19 puncte), programată la ora 21.00.   
 
Sursa foto: captură Academia Hagi TV   
 
Citeşte şi:
 
Se pun în vânzare biletele la meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna. Cu ce preț poate fi achiziționat un bilet

Alexi Pitu şi Radu Boboc, alţi doi debutanţi în Liga 1 cu FC Viitorul. Alexi are puţin peste 16 ani!​

„Victoriile aduc victorii“ Tânărul Radu Boboc trage tare la antrenamentele şi meciurile FC Viitorul, cu gândul la debutul oficial
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii