Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia a câștigat Cupa României și la tineret, și la seniori (GALERIE FOTO)

ro

30 Oct, 2023 11:40 943 Marime text
 
Cupa României la tenis de masă, întrecere rezervată categoriilor de vârstă seniori și tineret, s-a desfășurat la Dumbrăvița, în județul Timiș, iar printre medaliați s-au numărat și reprezentanții litoralului, și la feminin, și la masculin.
 
Elena Zaharia (CSM Constanța) a avut noi evoluții de clasă și s-a impus atât la senioare, cât și la tineret!
 
Elena Zaharia a învins-o în finală, cu 4-3, pe Bianca Mei-Roșu, sportivă cu dublă legitimare LPS Nicolae Rotaru / CSM Constanța, care a concurat în această competiție pentru LPS Nicolae Rotaru.
 
Medalia de bronz i-a revenit unei alte sportive constănțene care este legitimată și la CSM Constanța, Andrea Teglas, care a concurat, de asemenea, pentru LPS Nicolae Rotaru.
 
La băieți, au urcat pe podium doi reprezentanți CSM Constanța: Cristian Grigore, medaliat cu argint (0-4, în finală cu Rareș Șipoș) și Cristian Chirița, medaliat cu bronz.
 
Alături de aceștia, CSM Constanța i-a avut în competiție și pe Paul Mladin și Bogdan Iacob.
 
La tineret, pe primele două două locuri s-au clasat, ca la senioare, Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu (4-1 în finală pentru prima sportivă), iar Andreea Teglas a fost a cincea, poziție care i-a revenit și lui Victor Carabaș (LPS „Nicolae Rotaru“), la masculin.
 

Felicitări, sportivilor și staff-ului, din care fac parte antrenorii Anamaria Sebe și Cristian Grigore, alături de Viorel Filimon și de psihologul Mioara Șincan, este mesajul CSM Constanța.

 
Altfel, a avut loc tragerea la sorti a primelor 12 echipe din Europa pentru Stagiul 3 al ETTU Cup, competiție europeanăîn care va evolua si CSM Constanta.
 
Echipa de pe litoral urmează să întâlnească în meci tur-retur formatia spaniolă Girbau Vic TT.
 
Sursa foto: Facebook (Tenis de masa Constanța)  
 
Citește și:


Tenis de masă CSM Constanța
Elena Zaharia a câștigat Top 10 Europa. „Performanță de top, din nou la înălțime!“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii