Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl handbalistului Andrei Pletea a murit pe neaşteptate „Dani, ai părăsit mult prea devreme această lume!”

ro

01 Mar, 2016 00:00 4350 Marime text


Tragedie în familia tânărului handbalist de la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa Andrei Pletea. Tatăl jucătorului, Dan Pletea, a decedat, la numai 43 de ani!
 
Văr al jucătorului constănţean de tenis de masă Cristian Pletea (campion european), Andrei (foto), care joacă portar în echipa de juniori 1 a clubului sportiv, dar are dublă legitimare, CSS1 - HC Dobrogea Sud, împlineşte 18 ani pe 2 martie, însă a ales să-şi serbeze această frumoasă vârstă cu câteva zile mai devreme. Motivul: tatăl său (care lucra la o companie maritimă) urma să plece în voiaj ieri, astfel că petrecerea de majorat a fost devansată, ca să poată lua parte la ea şi Dan Pletea. Seara, Andrei şi-a făcut majoratul, iar dimineaţa, tatăl său a decedat! Pe 22 iulie, Dan Pletea (fratele tatălui tenismenului Cristian Pletea, Radu) ar fi împlinit 44 de ani.

„Un bun coleg a plecat dintre noi!”

Tragicul eveniment, produs în urma unui infarct, a produs consternare în familie şi în rândul apropiaţilor, care îl ştiau pe Dan Pletea un bărbat în putere şi fără probleme de sănătate.

„Dumnezeu să te odihnească în pace, drag coleg şi om deosebit! Condoleanţe familiei!”, „Adio, prieten drag! Sincere condoleanţe!”, „Dani, ai părăsit mult prea devreme această lume! Condoleanţe, Mihaela (n.r. soţia lui Dan, mama handbalistului) şi Andrei!” sau „O veste dureros de tristă! Un bun coleg a plecat dintre noi! Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe Mihaelei şi familiei!”, au fost câteva dintre mesajele prietenilor celui care a fost Dan Pletea.

„Suntem alături de tine, uniţi şi la bine, şi la greu!”

Înmormântarea va avea loc astăzi. Colegii de echipă, antrenoarele sale şi tot colectivul CSS1 sunt alături de Andrei şi de familia îndoliată. „Echipa de handbal juniori 1 este alături de colegul lor Pletea Andrei în aceste momente grele, prin pierderea neaşteptată a tatălui său. Suntem alături de tine, colegul nostru, uniţi şi la bine, şi la greu. Sincere condoleanţe!“, este mesajul handbaliştilor de la CSS1.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii