Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:34 18 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Superliga 2023/2024 Farul Constanța – Rapid 3 – 1. „Marinarii” urcă pe locul 2. Două goluri în două minute au decis soarta partidei (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

24 Apr, 2024 21:22 1273 Marime text


Farul Constanța a întâlnit-o pe Rapid București într-un meci din etapa a 6-a a turneului play-off, din Superligă, ediția 2023-2024, la Ovidiu.
 
În fața unui public numeros, meciul dintre cele două echipe care caută clasarea pe un loc de cupă europeană s-a încheiat cu victoria Farului.
 
Elevii pregătiți de Gheorghe Hagi i-au învins pe giuleșteni cu 3 – 1, după ce la pauză a fost 1 – 1.
 
Louis Munteanu a deblocat tabela în minutul 40. Anterior, atacantul Farului mai avusese câteva ocazii importante, printre care și un gol anulat pe motiv de off-side.
 
În prelungirile primei reprize, Rapid a egalat prin Albion Rahmani, care l-a învins din penalty pe Buzbuchi.
 
Oaspeții au avut prima ocazie în partea secundă, dar șutul lui Krasniqi a fost respins de portarul „marinarilor”.
 
Farul a replicat prin Mihai Popescu, al cărui gol a fost anulat din cauza unui off-side. La scurt timp după, Luca Andronache (intrat la pauză) a semnat golul de 2 – 1 (min. 67). Reușita sa a fost imediat succedată de Amine Benchaib (min. 69), care a stabilit scorul final.
 
La 3 – 1, Rapid a ratat ocazii importante prin Hasani și Burmaz.
 
Farul Constanța urcă din nou pe locul doi în clasament acumulând 35 de puncte, cu mențiunea că Universitatea Craiova (34 de puncte) are un meci mai puțin disputat.
 
De partea cealaltă, Rapid București rămâne pe locul cinci, cu cinci eșecuri și doar o remiză obținută în play-off.
 
Echipele de start:
 
Farul: Buzbuchi – Boli, Popescu, Larie (min. 73 Gustavo), Kiki (min. 56 Ganea) – Grameni, Nedelcu (min. 46 Queiros), Vînă – Rivaldinho (min. 46 Andronache), Munteanu, Deaconu (min. 46 Benchaib)
 
Rapid: Aioani (min. 46 Drăghia) – Braun, Grigore (min. 66 Emmers), Cristea, Borza – Oaidă (min. 75 Kait), Iacob – Krasniqi (min. 60 Funsho), Hasani, Petrila (min. 75 Burmaz) – Rahmani
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 





Citește și:
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii