Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Supărarea trece, punctele rămân!“ Constănţeanca Antoanela Manac, pe podium la ASTC Triathlon Asian Cup, din Kirghizstan (galerie foto)

ro

01 Jul, 2019 00:00 1864 Marime text

Desemnată şi în 2018 „sportivul anului“ de Federaţia Română de Triatlon, constănţeanca Antoanela Manac a evoluat la ASTC Triathlon Asian Cup, întrecere găzduită de Cholpon-Ata, o staţiune din Kirghizstan aflată la cota 1.600. Valoroasa sportivă s-a clasat pe locul secund, însă un aspect din timpul competiţiei, care i-a adus o penalizare de zece secunde, a nemulţumit-o.

„După o penalizare «stupidă» de 10 secunde pe care am luat-o la alergare, pentru faptul că am lăsat un Isostar shot între adidaşi şi nu l-am mai luat cu mine pe traseu, am reuşit să termin pe locul 2, la o diferenţă de 13 secunde de locul întâi. Nu este prima oară când procedez aşa cu acel gel/shot şi până acum nu am fost penalizată pentru aşa ceva. Cu toate acestea, am reuşit să strâng puncte şi să iau medalia de argint la acest eveniment. Supărarea trece, punctele rămân!“, a declarat Antoanela Manac. Următoarea competiţie la care va participa constănţeanca este c ea de la Tg. Mureş, Campionatele Europene de Multisport.  

Sursa foto: Facebook (Antoanela Manac)  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii