Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:54 26 06 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Stagiu naţional de kickboxing La Constanţa se face selecţie pentru galele Colosseum Tournament

ro

16 Nov, 2018 00:00 2016 Marime text
Un stagiu naţional de kickboxing se desfăşoară pe 24 noiembrie, la Constanţa, în sala mare a Complexului Sportiv Tomis (str. Flămânda nr. 11), între orele 10.00 - 12.00 şi 16.00 - 18.00. Acţiunea are rol de selecţie pentru galele Colosseum Tournament (promotor, Gabriel Georgescu; antrenor, Stelu Felix). Stagiul estre organizat de Colosseum Tournament, CS Dacia Martial Arts Ploieşti şi CS Keru Kento Constanţa.

„Toți banii strânși din acest stagiu vor fi pentru o următoare operație la care va fi supus Stelu Felix, care a fost la un pas să își piardă vederea!”, a declarat Gabriel Georgescu.
 
Acesta şi Stelu Felix au fost prezenţi la Sala Tomis din Constanţa şi în februarie 2017, numărându-se printre coordonatorii seminarului de Kempo K1 şi kickboxing, organizat de CS „Bogdan Ciubotariu“ Constanţa în cadrul Memorialului „Gheorghe Oancea“, ediţia a patra. La seminar au participat atât maeştri ai artelor marţiale şi sportivi consacraţi în galele Superkombat şi Colosseum, cât şi luptători tineri sau copii, participanţii fiind monitorizaţi pentru galele Colosseum. La invitaţia lui Samir Regep, au răspuns prezent atunci circa 70 de sportivi de toate vârstele (băieţi, dar şi fete), de la cluburi din Constanţa (CS „Bogdan Ciubotariu“, Keru Kento), din alte judeţe (CSM Slobozia, Satori Art Slobozia, ACS Fight4Sport V-S Feteşti, Hontai HVI Slobozia) şi din capitală (Shin Dojo Bucureşti). Alături de Gabriel Georgescu şi Stelu Felix, seminarul a fost coordonat şi de luptătorul constănţean Alex Filip.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:

Festival Kempo K1 şi kickboxing Luptători participanţi la seminarul de la Constanţa, monitorizaţi pentru galele Colosseum (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?

Comentarii