Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Ștefan Orza, de la Sharks Gym Constanța, a câștigat centura la Colosseum Tournament

ro

21 Oct, 2022 11:54 2029 Marime text
 
Luptătorul constănțean Ștefan Orza, de la Sharks Gym (antrenor, Daniel Asaftei), luptă vineri, 21 octombrie, în gala Colosseum Tournament, pentru centură la categoria 77 kg, în main eventul evenimentului, în fața campionului Alexandru Amariței.
 
Gala se desfășoară în Sala Sporturilor „Elisabeta Lipă“ din Botoșani, cu începetre de la ora 19.00, fiind transmisă de Digi Sport 2.
 

Un Main Event de mare excepție, Stefan Orza care a învins într-o singură noapte pe cei mai importanți pretendenți ai titlului de campion al diviziei 77 kg, intră în arena Colosseum Tournament pentru a ataca centura în față campionului Alexandru Amariței. Cine va fi câștigătorul?, este mesajul de pe pagina de Facebook a promoției.

 

Vă invităm să fiți alături de noi la gala profesionistă de kickbox Colosseum 36, în cadrul careia Ștefan Orza va lupta pentru centură în Main event, a menționat Daniel Asaftei.


Un alt luptător de la Sharks Gym, Mădălin Pîrvulescu, a realizat o victorie importantă, în gala KSW din Polonia, învingându-l pe polonezul Adam Tomasik, prin TKO în repriza întâi.   
 

Mi-am făcut debutul într-una dintre cele mai puternice promoții din lume, KSW, mulțumesc promotiei pentru aceasta oportunitate. Au fost emoții și trăiri mari și intense la cel mai ridicat nivel, deoarece a fost primul meu meci international, dar am reușit să îmi mențin ritmul și am câștigat cel mai important meci al meu de până în prezent, prin TKO, din prima rundă!, a menționat Mădălin Pîrvulescu.

UPDATE:

Ștefan Orza a obținut centura, devenind astfel campion al categiei 77 kg, după ce a câștigat meciul la decizie.

Mulțumim celor care ați fost alături de noi! We are Sharks Gym Constanța!, a fost mesajul lui Daniel Asaftei.  


Sursa foto: Facebook (Paul Florian, Mădălin Pîrvulescu, Daniel Asaftei)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii