Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Luptători la Viitorul Fântânele Radu Medeleanu şi elevul său, Florin Soare, victorioşi în gala Colosseum Tournament, de la Timişoara (galerie foto)

ro

18 Dec, 2018 00:00 4339 Marime text
Radu Medeleanu şi Florin Marian Soare, reprezentanţii AS Viitorul Fântânele (judeţul Constanţa) la ediţia a şasea a galei de sporturi de contact Colosseum Tournament, care s-a disputat la Timişoara, au avut evoluţii de succes, câştigând meciurile disputate, contra unor sportivi din oraşul de pe Bega.
 
Radu Medeleanu, care este luptător, dar îi pregăteşte şi pe sportivii de la Viitorul Fântânele, l-a întâlnit în ring, la categoria -81 kg, pe Caius Gazibara, de care a dispus cu 3-0. Elevul lui Radu, Florin Marian Soare, l-a învins pe Adrian Moţoi, înainte de limită, prin KO în repriza întâi. „Şi eu, şi Florin am ieşit foarte bine din această gală. Eu m-am duelat cu un luptător foarte bun din Timişoara, care a evoluat în Anglia şi Italia. Am câştigat 3-0 la decizie şi am fost felicitat chiar şi de cei din Timişoara. A fost un meci foarte frumos. Florin s-a impus prin KO în prima rundă, în 30 de secunde“, a arătat Radu.

„Suntem pe drumul cel bun“

Antrenorul-luptător a subliniat ascensiunea clubului din Fântânele şi a sportivilor săi. „Următoarea gală Colosseum Tournament va fi în martie 2019. Avem planuri. Sunt invitat şi la Constanţa, în luna mai a anului viitor, să disput centura europeană, aşa că suntem pe drumul cel bun. Viitorul Fântânele e un club mic, dar care în numai doi ani a atins performanţe deosebite. Îi mulţumesc promotorului Gabriel Georgescu pentru încrederea pe care o are în noi şi pentru posibilitatea pe care ne-o oferă de a lupta la cel mai înalt nivel, în Colosseum Tournament. Subliniez totodată sprijinul pe care l-am primit de la Telu Voicu, cel care ne-a oferit o sponsorizare importantă, ne susţine şi a promis că şi de acum înainte va sprijini sportivii“, a declarat Radu Medeleanu.

Tatăl său l-a sunat din Spania. Plângea!

Acesta a avut parte şi de un moment emoţionant, primind după meci un apel telefonic de la tatăl său, care e în Spania, în Castilla - La Mancha. „De la mii de kilometri depărtare, tata m-a sunat plângând, spunându-mi că e mândru de mine, de realizările mele şi ale echipei Viitorul Fântânele. Am fost foarte mişcat. În Spania, la el, s-au strâns mai mulţi prieteni şi au urmărit meciul cu sufletul la gură“, a spus Radu Medeleanu.

Costin Mincu l-a învins pe Dumitru Ţopai

În aceeaşi gală de la Timişoara, constănţeanul Costin Mincu, de la Tai-Shin-Do-Gym Academy Bucureşti (antrenor, Florin Mina) a realizat o victorie importantă la categoria +95 kg, dispunând prin KO tehnic în repriza a treia de Dumitru Ţopai, originar din Mangalia, dar care de mai mulţi ani se pregăteşte şi reprezintă clubul lui Ciprian Sora. La Timişoara a luptat şi Tarkan Ismail, de la Keru Kento Constanţa (antrenor, Lucian Stoicoci), care a avut parte la categoria -71 kg de un adversar foarte experimentat, Andrei Ostrovanu, ce s-a impus prin decizie unanimă.
 
Sursa foto: Facebook (Radu Medeleanu)
 
Citeşte şi:
 
Luptătorul Radu Medeleanu a devenit tătic. Are un băiețel! „Să vă trăiască micul prinț, să fie campion ca tati!“ (galerie foto)

„Micul Tyson“, învingător Luptătorii de la Viitorul Fântânele, zece medalii de aur şi una de argint la Cupa Noviodunum

Ploaia le-a dat peste cap planurile Celebrul luptător Andrei Stoica, invitat special la gala de la Fântânele (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii