Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:29 25 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cu cine vor lupta Daniel Handrea și Alexandru Cuciureanu la gala „Colosseum Tournament XXI”

ro

26 Nov, 2020 00:00 3684 Marime text
  • Cea mai nouă gală Colosseum Tournament se vede vineri, 27 noiembrie, de la ora 19.00, pe Digi Sport și FightBox.
  • Component al Team Daniel Ghiță, Daniel Handrea e pregătit de legendarul luptător, dar și de Radu Medeleanu.
  • Alexandru Cuciureanu vine de la Kempo Năvodari, are o experiență mai bogată în box, dar sub bagheta antrenorului Marcel Jipeanu are calități să facă senzație și în kickboxing.


În gala „Colosseum Tournament XXI”, pusă în scenă de promoția „Colosseum Tournament”, vineri, 27 noiembrie, la București, vor lupta și Daniel Handrea, de la Viitorul Fântânele, dar și Alexandru Cuicureanu, de la Kempo Năvodari.

Cea mai nouă gală Colosseum Tournament se vede de la ora 19.00, pe Digi Sport și FightBox. Component al Team Daniel Ghiță și pregătit de legendarul luptător, dar și de Radu Medeleanu, Daniel Handrea îl va avea ca adversar, la categoria 61 kg, pe Adin Panaite, de la Respect Gym Aninoasa. La categoria 70 kg, se vor înfrunta Alexandru Cuciureanu (care e pregătit de Marcel Jipeanu) și Constantin David, de la Absoluto Cotroceni (antrenor, celebrul Ionuț Atodiresei).
 

Potențial la meciul lor

„Doi dintre cei mai talentați luptători din România ar putea scrie o pagină de istorie în Colosseum Tournament, având în vedere potențialul care există în meciul lor. Daniel Handrea îl înfruntă pe Adin Panaite la categoria 61 de kilograme. Handrea abia a împlinit 18 ani și are nu mai puțin de 100 de meciuri câștigate la amatori. Poreclit „Micul Tyson”, sportivul din Fântânele are tot sprijinul legendarului kickboxer român, Daniel Ghiță. De cealaltă parte, Adin Panaite vine de la Respect Gym Aninoasa și vrea să îl facă mândru pe tatăl său, Alin Panaite, antrenorul care va sta în premieră în colțul său și care este un adevărat șlefuitor de talente în sporturile de contact”, se arată pe pagina de Facebook a Colosseum Tournament.
 

„Are calități să facă senzație și în kickboxing”

„Pe 27 noiembrie, la București, Alexandru Cuciureanu și David Constantin sunt pregătiți să își împartă pumni și picioare. Meciul este programat la categoria 70 de kilograme. Cuciureanu vine de la Kempo Năvodari, are o experiență mai bogată în box, dar sub bagheta antrenorului Marcel Jipeanu are calități să facă senzație și în kickboxing. În schimb, adversarul său, talentatul Constantin David, vine de la Absoluto Cotroceni și are în colțul său un nume legendar din lumea sporturilor de contact, pe Ionuț Atodiresei”, este prefațat și meciul Cuciureanu - David Constantin.

Sursa foto: Facebook (Colosseum Tournament)


Citește și:

I se spune „Micul Tyson” Daniel Handrea, un alt luptător din Fântânele inclus în Team Daniel Ghiță

Alexandru Cuciureanu, de la Kempo Năvodari, va lupta în gala „Colosseum Tournament XXI”
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii