Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:41 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, suspendată patru ani. Hagi - „Suntem lângă ea 200%. Simona trebuie susținută, pentru că e un patrimoniu al României“ (VIDEO)

ro

16 Sep, 2023 15:33 1460 Marime text


Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep a fost suspendată patru ani, în primă instanță, în urma scandalului de dopaj în care a fost implicată, iar sportiva a declarat că va contesta decizia la Tribunalul de Arbitraj de la Lausanne.

Gheorghe Hagi, managerul tehnic al campioanei României, Farul Constanța, a vorbit astăzi, 16 seprembrie 2023, pe marginea acestui subiect.
 

E un lucru foarte delicat. Cred că prea mulți vorbesc. Cred că nu există vreun român căruia să nu-i pară rău de ce i se întâmplă Simonei. Suntem lângă ea 200% cu toții. Cred că în asemenea situație cel mai bine e să vorbească avocatul și Simona, pentru că ei cunosc cel mai bine lucrurile. De altfel, avocatul a punctat foarte bine situația. Eu merg pe acest aspect. În rest, cred că se vorbește mult și mulți își dau importanță. Lăsați să curgă lucrurile așa cum trebuie. Simona trebuie susținută de toată România, pentru că e un patrimoniu al României, un lucru al nostru și trebuie să fim lângă ea, a declarat Hagi.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Editorial
Simona Halep, în fața meciului carierei. Cel mai greu de până acum!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii