Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Petiție online în sprijinul Simonei Halep. „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea!“

ro

24 May, 2023 12:25 2654 Marime text


Pe site-ul thepetitionsite.com a fost postată o petiție a fanilor jucătoarei de tenis Simone Halep, adresată Federației Internaționale de Tenis (ITF) și Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA), prin care se cere urgentarea anchetei în cazul sportivei din Constanța, astfel încât aceasta să fie audiată.
 
Recent, Simona Halep a anunțat că ITIA a cerut o nouă amânare a audierii ei, după ce sportiva a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. De curând, ITIA a anunțat și că a depistat probleme în „pașaportul biologic“ al Simonei.
   
Sub titlul „Suntem cu Simo! Opriți nedreptatea! Solicităm accelerarea anchetei!“, în petiție se arată:

 
Noi, fanii Simonei Halep,
 
În lumina speculațiilor recente și a informațiilor contradictorii din mass-media cu privire la potențialele încălcări ale reglementărilor antidoping de către Simona Halep, ne exprimăm profundă îngrijorare cu privire la întârzierea și lipsa de transparență în procesul de investigare a acestor acuzații. Având în vedere că Simona Halep e o jucătoare de tenis de top și ce impact are ea asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie gestionat prompt, riguros și imparțial. Vă rugăm să încetați să o hărțuiți Simona Halep.
 
În acest context, vă solicităm cu respect să luați următoarele măsuri:
 
<>1.Inițiați o anchetă amănunțită și rapidă cu privire la acuzațiile de dopaj la adresa jucătoarei de tenis Simona Halep. În interesul sportului și al tuturor părților implicate, este imperativ ca acest proces să se încheie într-un interval de timp rezonabil și să respecte principiile legii și imparțialității.
 
2. Asigurați transparență și o comunicare eficientă a constatărilor anchetei. Este crucial ca ITF și ITIA să ofere actualizări regulate și informații clare cu privire la progresul procesului, astfel încât publicul și fanii tenisului să aibă încredere în corectitudinea și integritatea deciziilor luate.


 
Noi, semnatarii acestei petiții, ne exprimăm îndoielile cu privire la angajamentul ITF și ITIA de a susține principiile fair-play-ului, integrității și transparenței în cazul Simonei Halep.
 
Considerăm că, abordând aceste acuzații în timp util și detaliat, veți demara procedurile necesare și corecte pentru ca procesul de judecată să poată fi depus.
 
Cu stimă,
 
Fanii Simonei Halep“.


Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii