Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, suspendată patru ani. Declarații la Constanța „Sunt șocată și dezamăgită. E o mare nedreptate. Voi lupta până la capăt!“ (VIDEO)

ro

13 Sep, 2023 10:08 2937 Marime text
 
Simona Halep a fost suspendată patru ani de Agenția Internațională de Integritate în Tenis, în urma scandalului de dopaj, dar decizia nu e definitivă, urmând a fi contestată de sportivă la Tribunalul de Arbitarj Sportiv de la Lausanne.

Aflată la Constanța, jucătoarea de tenis s-a declarat șocată și dezamăgită de decizia care s-a luat  și a menționat că va lupta până la capăt pentru a-și dovedi nevinovăția.

Sunt șocată, aș putea să spun. Ce se întâmplă e o mare nedreptate. Nu am luat nicodată dopaj și nu m-am dopat absolut niciodată. Toate acestea vor ieși la iveală într-o zi. Voi lăsa experții să discute absolut orice, pentru că ei știu mai bine cee ace s-a întâmplat. Sunt convinsă că într-o zi voi dovedi că sunt nevinovată și curată. Tot ce s-a întâmplat a fost nedrept, din toate punctele de vedere. Sunt foarte dezamăgită, șocată, că se poate judeca un sportiv doar pe presupunere, nimic concret. Toate analizele mele de sânge au fost negativce și nu s-a găsit absolut niciodată substanțe interzie. La urină, doar pe data de 29, când a ieșit o cantitate infima de Roxadustat și aceasta a fost totul. Acum, trebuie să ajung la TAS, voi face apel la această decizie fără sens, din punctul meu de vedere. Sper ca într-o zi să iasă adevărul la iveală. Voi lupta până la capăt ca să arăt acest lucru, a declarat Simona Halep.


Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Suspendare de patru ani pentru Simona Halep
Stere Halep - „E normal să fie dezamăgită, dacă unii vor să o scoată vinovată...“

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cristea eugen 13 Sep, 2023 11:00 FII atenta ca astia pregatesc o lovitura sub centura vor sa-ti ia si titlurile si inplicit si banii precum lui AMSTRONG CICLISTUL , CUMPARA OII SI MAGARII CA SA AIBA SUCCESS LA MULS JAVRELE ASTEA , DACA ERAI CA SERENA NU SE VEDEA AIA ERA CURATA CA LACRIMA SI CIND ABIA SE TINEA PE PICIOARE