Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nimeni la fileu! Reputația ei, imaginea lor!

ro

29 May, 2023 00:00 2320 Marime text

 
  • Fostul numărul Mondial WTA, constănțeanca Simona Halep trece prin momente extrem de grele
  • Suspendată în urma problemelor anti-doping cu care se confruntă, Simona se luptă pentru a-și demonstra nevinovăția, doar cu sprijinul familiei, a avocatilor și a fanilor autentici Politicienii au uitat-o
  • Pe 7 octombrie 2017, în urma victoriei din semifinala de la Openul Chinei din Beijing, Simona a devenit noul lider mondial al Clasamentului WTA
  • Fanii Simonei au trăit momente extraordinare iar #Simona a devenit un idol al tinerei generații.
  • Pe fiecare trofeu câștigat cu multă muncă s-au urcat cu picioarele, în disperare de a-și face imagine, potentații zilei și politicienii din toate partidele
  • A trecut mai bine de o săptămână de la lansarea unei petiții de susținere către fanii Simonei, cetățean de onoare al Constanței
  • Reacțiile conducătorilor sportului constănțean, reprezentanților administrației locale, județene, consilieri sau parlamentari sunt spre zero
  • Lipsa de empatie este evidentă, sacii-n căruță sunt la mare preț la #Constanța


 
Fosta numărul Mondial WTA, constănțeanca Simona Halep trece prin momente extrem de grele.

„Sunt devastată. Îmi omoară reputația. Nu mai am cuvinte…“ a scris Simona, după ce Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a amânat pentru a treia oară audierea ei, în urma problemelor anti-doping cu care se confruntă.

Jucătoarea constănțeancă a ratat deja Australian Open și urmează Roland Garros și Wimbledon. Din cauza situației în care se află de luni de zile, si-a pierdut punctele și locul în clasament.

În 2014, Simona Halep, pe atunci ocupanta locului 5 în clasamentul jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), a fost desemnată cetăţean de onoare al municipiului, respectiv judeţului Constanţa.
 
Au urmat 8 ani de muncă și o ascensiune fulminantă pentru #Simona.
 
Pe 7 octombrie 2017, în urma victoriei din semifinala cu Ostapenko de la Openul Chinei de la Beijing, Simona a devenit noul lider mondial al Clasamentului WTA, fiind prima jucătoare de tenis din România clasată pe locul 1 WTA și devenind a 25-a jucătoare din toate timpurile care a deținut această poziție.
 
Fanii Simonei au trăit momente extraordinare iar #Simona a devenit un idol al tinerei generații.

Pe fiecare trofeu câștigat cu multă muncă s-au urcat cu picioarele, așa cum se întâmplă de obicei, în disperare de a-și face imagine potentații zilei și politicieni din toate partidele.
 
A urmat anul 2022, anul suspendării. Halep n-a mai jucat din luna august 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur în primul tur de la US Open 2022. Ea a încheia anul trecut cu două titluri cucerite, la Melbourne Summer Set 1 și Toronto.
 
De atunci se luptă pentru a-și demonstra nevinovăția, doar cu sprijinul familiei, avocaților și a fanilor autentici. Politicienii au uitat-o.
 
Pe site-ul thepetitionsite.com a fost postată recent o petiție a fanilor jucătoarei de tenis adresată Federației Internaționale de Tenis (ITF) și Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA), prin care se cere urgentarea anchetei în cazul sportivei din Constanța, astfel încât aceasta să fie audiată.
 
A trecut mai bine de o săptămână de la lansarea petiției.
 
Am așteptat o reacție a conducătorilor sportului constănțean, reprezentanților administrației locale, județene, consilieri sau parlamentari, aceia care atunci când #Simona era pe val, umpleau wall-urile cu fotografiile ei.
 
Reacțiile sunt spre zero. Lipsa de empatie este evidentă, sacii-n căruță sunt la mare preț la #Constanța.
 
Și dacă așa-zisa rotativă guvernamentală a fost amânată în ultimul moment, vezi, Doamne!... pentru înnăbuși onorabil greva profesorilor, șansele ca situația Simonei Halep să devină măcar o preocupare de patriotism local, de ce nu, național, par nule!
 
Pentru că nu-i nimeni la fileu!

#Simona, iartă-i, sunt doar niște bieți oportuniști…



PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Cine nu muncește, nu gresește?! Păi greșește dacă nu gândește!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii