Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:51 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Și-au luat revanșa Baschetbalistele de la Phoenix Știința au învins Universitatea Cluj la Constanța

ro

16 Mar, 2019 16:58 1631 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a realizat, astăzi, o nouă victorie în Grupa Roșie a Ligii Naționale, trecând pe teren propriu de Universitatea Cluj și luându-și astfel revanșa penru înfrângerea suferită în Ardeal.

Gazdele s-au impus cu 72-53, la pauză 37-30, după ce au câștigat toate sferturile: 21-17, 16-13, 18-17 și 17-6.

Pentru Phoenix Știința au marcat V. Erak - 24p, C. Douglas - 20p, J. Jovanovic - 9p, B. Fota - 7p, E. Armanu - 5p, C. Cutaș - 4p, A. Fleșer - 2p și A. Beldian - 1p.

Încet, dar sigur, Phoenix Ştiinţa Constanţa devine un nume important în baschetul feminin românesc.

Așa cum au promis, fetele noastre și-au luat revanșa în fața propriilor suporteri și au bifat al treilea succes în grupa roșie a Ligii Naționale de baschet feminin. 

O performanță la care nici cei mai optimiști dintre noi n-au visat înaintea începerii campionatului. 

Phoenix Ştiinţa Constanţa - Universitatea Cluj, scor 72 - 53, într-o partidă controlată în permanență de echipa noastră, și astfel ne-am asigurat în mare măsură locul șase înaintea play-off-ului. 

Cu un singur meci rămas de disputat din această fază a campionatului, în care am evoluat alături de cele mai bune șase echipe din baschetul feminin românesc, mai avem de aflat doar numele adversarului din sferturile de finală: Olimpia CSU Braşov sau CSM Târgovişte. 

Această nouă performanță se adaugă celei bifate în urmă cu foarte puțin timp, calificarea în Final Four-ul Cupei României la baschet feminin, încununând astfel un sezon de excepție pentru echipa noastră, se arată pe pagina de Facebook a Phoenix Ştiinţa.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii