Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Farul Constanța Crina Maria Orleanu și Diana Pivniceru au concurat la Bikini Fitness la Arnold Classic Europe 2023 (GALERIE FOTO)

ro

21 Oct, 2023 16:38 1254 Marime text
  • La o categorie cu 16 sportive, Crina Orleanu s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru.


Ediția 2023 a evenimentului Arnold Classic Europe s-a desfășurat în Spania, la Madrid, iar printre competitoarele de la probe de Bikini Fitness s-au numărat și două reprezentante ale CS Farul Constanța (antrenori: Florica Rovența și Cristian Ovidiu Mihăilescu).


Este vorba de Crina Maria Orleanu, care a evoluat la categoria 166 cm, și de Diana Pivniceru, care a concurat la secțiunea 169 cm, dar și la Bikini Fitness Masters 35-44 ani 164 cum.


La o categorie cu 16 sportive, Crina Orleanu s-a clasat în imediata vecinătate a podiumului, pe locul patru, fiind depășită de două sportive din Ucraina (locul 1 și locul 3) și de una din Polonia (locul 2).


„Ce competiție uimitoare, cu o atmosferă minunată și cu sportivi grozavi. Sunt mândră să-mi reprezint țara pe una dintre cele mai mari scene!“, a fost mesajul Crinei Orleanu.


La Bikini Fitness 169 cm, Diana Pivniceru a concurat alături de alte 26 de sportive, iar la Bikini Fitness Masters 35-44 ani 164 cm au fost 25 de concurente.


„Anul 2023 a început cu un gând, pentru mine, și anume să reușesc să ajung la Arnold Classic în octombrie. Iar când zic «să reușesc» mă refer la faptul să-mi croiască Dumnezeu calea în așa fel încât să nu am niciun obstacol (sănătate / financiar etc). Așa că m-am mobilizat să fiu și mai disciplinată, atât alimentar, cât și în antrenamente și să capăt o formă total diferită. Mi-am îndeplinit obiectivul și m-am alăturat unui număr destul de mare de concurente (25 și 27) pe scena uneia din cele mai grele competiții din Fitness. Mulțumesc celor care au crezut și cred în continuare în mine și celor foarte puțini pe care chiar îi simt foarte aproape de mine și mă susțin enorm! Vă știți voi! Pe banii mei și pe munca mea, all alone => Cad, mă scutur rapid, o iau de la capăt până ajung unde trebuie!“, a transmis și Diana Pivniceru.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (Crina Orleanu, Gabriel Toncean, Diana Pivniceru)


Citește și:

CS Farul Constanța
Crina Orleanu, pe podium, la Womenʼs Bikini, la 2023 IFBB Malta International Grand Prix


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii