Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se caută luptători pentru stilurile de contact Vrei să te baţi cu Tolea Ciumac şi cu „Pitbull" Atodiresei? Iată ce trebuie să faci!

ro

20 Dec, 2012 02:39 4447 Marime text

lupte.jpgComplexul Sportiv „Tomis", din strada Flămânda, va găzdui, duminică, 23 decembrie, turneul de luptă „Total Contact-2".

Scopul întrecerii organizate de Asociația Română de Kung-Fu și de Clubul Sportiv „Sakura" Constanța este de a descoperi cei mai buni luptători în sistemul de contact total și de a-i promova apoi la o serie de turnee care vor fi organizate în Constanţa şi în ţară.

În afară de constănțenii de la nouă cluburi locale în care se practică arte marţiale de contact (Kung-Fu, Karate „Kyuokushin", Kempo, Kick-Boxing, Ju-Jitsu), vor mai participa luptători din Tulcea, Galaţi, Vaslui şi Bârlad. Cluburile din judeţ care şi-au anunţat participarea sunt: Clubul Sportiv Universitar Neptun Constanţa (preşedinte, Cornel Panait), Clubul Sportiv „Keru Kento" Constanţa (preşedinte, Lucian Stoicoci), Clubul Sportiv „Bogdan Ciubotariu" (preşedinte, Samir Regep), Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă (director, Dan Petre), Clubul Sportiv „Wushu-Maxx" Mangalia (preşedinte, Titi Vartolomei), Clubul Sportiv „Shaolin Callatis" Mangalia (vicepreşedinte, Costel Safta), Clubul Sportiv „Noua Generaţie" Mangalia (preşedinte, Ciprian Broască), Clubul Sportiv „Sakura" Constanţa (preşedinte, Valeriu Ariton) şi Clubul Sportiv „Marea Neagră" Constanţa (preşedinte, Florin Iordănoaia). Turneul se organizează pe categorii de vârstă şi greutate (cu numai doi sportivi pe categorie), la copii (8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani), cadeţi (14-15 ani), juniori (16-17 ani) şi seniori (18-34 ani), masculin şi feminin. Competiția se desfășoară în intervalul orar 11.00 - 17.00, iar intrarea este liberă. Iată programul: ora 11.00 - deschiderea oficială, urmată de meciuri la copii, cadeţi şi juniori; ora 14.00 - pauză; ora 14.30 - meciuri la seniori; ora 17.00 - festivitatea de premiere.

lupte.jpg„Singura noastră problemă o reprezintă vremea nefavorabilă, care ar putea împiedica participarea tuturor cluburilor care şi-au anunţat prezenţa. Vom avea o serie de meciuri interesante, spectaculoase, mai ales că se vor întâlni mulţi sportivi campioni la stilurile din care provin. Ne aşteptăm ca sala să fie plină, mai ales că intrarea este liberă. Cei care vor veni nu vor regreta timpul petrecut alături de noi", a declarat Florin Iordănoaia, care este şi preşedintele Asociației Române de Kung-Fu. Organizatorii galelor caută sportivi de valoare, iar în cazul în care aceştia vor fi destul de buni ar putea întâlni în turnee luptători cu nume, gen Tolea Ciumac sau Ionuţ „Pitbull" Atodiresei.

Doar Crăciunică şi Sanchi au impresionat

La primul turneu de calificare, „Total Contact-1", disputat pe 4 noiembrie, o mare parte dintre seniori au dezamăgit. Şi-au demonstrat cu adevărat valoarea doar Mădălin Crăciunică, de la „Keru Kento", şi Silviu Sanchi, de la „Sakura", care au câştigat prin KO şi KO-tehnic. În rest, au fost meciuri în care sportivii seniori s-au prezentat într-o formă nesatisfăcătoare şi au arătat o valoare tehnică departe de ce se cere la acest gen de concursuri. „Unii sportivi au lăsat impresia că se luptă în meciuri de light-contact sau semi-contact, ca la antrenament, nu ca într-un concurs de promovare. Sperăm ca pe măsură ce vom organiza turneele următoare să vedem o creştere de potenţial şi o dorinţă mai mare de a câştiga", declara atunci Florin Iordănoaia.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • boykauri28 11 Feb, 2013 07:43 vreau sa ma inscriu la campionatul de kickboxing ma puteti contacta la nr de tel 0731164085