Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România va organiza Campionatul European de tenis de masă pentru seniori din 2021

ro

28 Apr, 2019 15:09 1470 Marime text
Forul European a decis ca ediția 2021 a Campionatului continental de tenis de masă pentru seniori, echipe, să fie găzduit de România, prin Cluj.

În competiția pentru organizarea CE s-au înscris inițial România, Portugalia și Danemarca. Portugalia s-a retras înainte de CM de la Budapesta. În fața Consiliului Director al Federației Europene de Tenis de Masă, Beatrice Romanescu, PR&Marketing FRTM, a prezentat candidatura României, orașul propus pentru organizare fiind Cluj-Napoca, se arată pe pagina de Facebook a FRTM.


Vestea bună vine după o altă reușită deosebită a României, medalia de argint cucerită de Ovidiu Ionescu la Campionatul Mondial pentru seniori din Ungaria.

Ovidiu Ionescu a urcat pe podiu la dublu masculin, alături de spaniolul Alvaro Robles Martinez.

Înfinală, cei doi i-au întâlnit pe chinezii Long Ma și Chuqin Wang, care s-au impus cu 4-1 (11-3, 8-11, 11-7, 11-3, 11-5).

Când am început tenisul de masă am visat la rezultate mari, dar finala unui Campionat Mondial nu știu dacă a fost în mintea mea. Este un vis devenit realitate și sunt mândru că am ajuns în finală cu prietenul meu Alvaro. Este un sentiment extraordinar și sper ca aceste rezultate să demonstreze că dacă muncești din greu astfel de performanțe pot veni. Este vorba despre antrenament și despre a crede în tine, iar totul e posibil. Sunt puțin mai norocos decât Alvaro, părinții mei sunt aici și mă voi bucura alături de ei. Am avut surpriza de a afla că logodnica mea e aici, nici măcar nu știam. Este o performanță importantă în România, a spus Ovidiu în conferința de presă, potrivit paginii de Facebook a federației române.


Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii