Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Ovidiu Florin Constantinescu, propus vicepreședinte al Judecătoriei Constanța

ro

23 Oct, 2023 17:33 870 Marime text
  • Vicepreședintele de drept al Judecătoriei Constanța este magistratul Maria Roxana Codreanu, delegată în prezent la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța
Magistratul Ovidiu Florin Constantinescu, din cadrul Secției Civile a Judecătoriei Constanța, a fost propus spre a fi delegat vicepreședinte al instanței.
 
Propunerea va fi analizată de Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii din data de 26 octombrie 2023.
 
Amintim, vicepreședintele de drept al Judecătoriei Constanța este magistratul Maria Roxana Codreanu, delegată în prezent la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța.
 
Ulterior delegării magistratului Maria Roxana Codreanu la Tribunal, funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța a fost asigurată, cu delegare, de magistratul Adrian Ionescu, fostul președinte al Judecătoriei Mangalia, transferat la Judecătoria Constanța.
 
Acum, Secția pentru Judecători va pune în discuție delegarea magistratului Ovidiu Florin Constantinescu pe funcția de vicepreședinte al instanței.
 
Dacă propunerea va fi admisă, magistratul va fi delegat președinte al Judecătoriei Constanța pentru o perioadă de maxim șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Judecătorul Adrian Ionescu, noul vicepreședinte al Judecătoriei Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii