Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorul Ovidiu Florin Constantinescu, vicepreședinte al Judecătoriei Constanța, din noiembrie

ro

26 Oct, 2023 16:00 930 Marime text


 
Secția pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a decis astăzi, 26 octombrie 2023, delegarea magistratului Ovidiu Florin Constantinescu în funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța.
 
Delegarea intră în vigoare începând cu luna noiembrie, mai exact, de pe 28 noiembrie 2023, până la revenirea titularului pe post, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, magistratul Maria Roxana Codreanu a câștigat concursul organizat de CSM pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța, în prezent magistratul fiind delegat la Secția I Civilă a Tribunalului Constanța.
 
Din data de 28 noiembrie 2023, funcția de vicepreședinte al Judecătoriei va fi asigurată de magistratul Ovidiu Florin Constantinescu.
 
În prezent, vicepreședintele delegat al Judecătoriei Constanța este magistratul Adrian Ionescu, fostul președinte al Judecătoriei Mangalia, transferat la Judecătoria Constanța în această primăvară.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Zece judecători cer să fie eliberați din funcţie, prin pensionare! Iată cine sunt
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii