Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Refrene celebre - „La Mustafa, ia la Mustafa, Faru’ Constanţa azi va câştiga!” Erau ani când stadionul gemea de lume. Poveştile savuroase ale acelor vremuri (galerie foto)

ro

13 Nov, 2013 00:00 11865 Marime text
refrene celebre la mustafa ia la mustafa faru constanta azi va castiga erau ani cand stadionul gemea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Razvan 14 Nov, 2013 22:07 Fotografia de la inceputul articolului e cumva dintr-un meci Farul-FCM Brasov? Mi se pare ca il recunosc in centrul imaginii pe Nicolae Pescaru, capitanul brasovenilor. Multumesc anticipat!
  • Liviu Albu 13 Nov, 2013 21:33 Da... am fost si eu acolo... Fane Petcu a marcat un gol direct din corner!!! ;)Fortza Farul!
  • sorin 13 Nov, 2013 15:18 intr-adevar, 3-2 a fost meciul cu Braila
  • metin cerchez 13 Nov, 2013 13:50 Imi aduc aminte de meciul cind Rica Raducanu a dat gol de la mijlocul ternului,de meciurile cu dinamo,Steaua,Craiova...De zahiu zis Tichini sau Tiganul-mi a fost coleg la generala al 16,cu Antonescu,Ion Constantinescu,Stefan Petcu care daca era ...( ca si Antonescu) sigur cistigam..De la Steaua venise Vigu..Portari nu prea am avut -Saracila si altii..S ecinta La mustafa -slagarul verii acci era un fundas chelio-Mustafa -care ii lua pe sus pe stelisti si dinamovisti..Fotbalul era ceva social ,un fenomen social -toti erau egali-intelectuali si oameni simpli deopotriva..Nu existau diferente ,toti iubeam Farul neconditionat...apoi a venit lovitura de stat si politicul si mafia si au facut loc in viata noastar si a echipei de la mare...Toti au distru FC Farul dupa revolutie
  • FARIST 13 Nov, 2013 09:47 O mica precizare din cate imi aduc aminte in sezonul 1987/1988 cand am jucat cu Progresul Braila scorul a fost 3-2 pentru Farul ! Aveam 8 ani si am fost la meci era superb am stat in galeria celor de la Braila pt ca acolo am gasit loc si nu s-a luat nimeni de noi ca ne bucuram la golurile FARULUI ! Ce frumoase erau si mini turneele cu cate 3 echipe ...odata a jucat nationala B cu Prunea,Petrescu , Dumitrescu si multi altii cu Farul si Magdenburg ....Ce vremuri , oricum spiritul FARULUI nu va muri niciodata !!!