Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reacție îngrijorătoare a Simonei Halep după abandonul de la Beijing

ro

30 Sep, 2018 18:43 2579 Marime text
Simona Halep a abandonat turneul de la Beijing în primul tur, după ce adversara sa, Ons Jabeur, a câștigat primul set cu 6-1, scrie digi24.

Halep a întâmpinat din nou aceeași problemă cu spatele care a forțat-o să se retragă și de la turneul de la Wuhan.

Simt o durere și nu mă pot mișca așa cum trebuie. Tratamentul mi-a ajutat mușchii spatelui, dar acum am început iar să simt dureri la nivelul oaselor. Sunt îngrijorată. Îmi pare rău că nu am reușit să termin meciul. Durerile s-au intensificat pe parcursul partidei. Nu știu exact ce am. O să merg acasă să fac un RMN și vom vedea, a declarat Simona Halep.


Numărul 1 mondial a avut parte de două săptămâni grele, după ce s-a accidentat la spate în timpul unui antrenament, înaintea turneului de la Wuhan.

 Am fost foarte motivată. Eram gata să depun efort pentru a termina în forță anul acesta, mai bine ca anul trecut, a declarat Simona Halep după retragerea de la Wuhan.


Ea va participa însă la turneul de la Moscova, care are loc chiar înainte de Turneul Campioanelor de la Singapore.

Citește și: Simona Halep, criticată de fani pentru că a ales să participe la Beijing


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Costas 30 Sep, 2018 18:53 Simona mulțumim mult ptr.tot ce ai facut sa ne faci cunoscuți în lume dar ai tras prea tare de la varsta frageda iar acum se poate sa plătești retragere cit mai ești în glorie locul unu în lume nu este de colea,bani ai strîns destui și ptr.tot neamul.Nu te face și nu ne face de rusine ajunge