Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Phoenix Știința Constanța, victorie cu CSM Alexandria în Liga Națională de baschet

ro

12 Jan, 2020 20:39 2033 Marime text
Echipa feminină de baschet Phoenix Știința Constanța a susținut în această seară meciul de pe teren propriu cu CSM Alexandria, primul din partea secundă a Ligii Naţionale, grupa B.

Confruntarea le-a revenit gazdelor cu 51-46, după ce oaspetele au condus la pauză cu 24-21.

Pe sferturi, scorul meciul Constanța - Alexandria a fost 7-9, 14-15, 21-16, 9-6.

Pentru Phoenix Știința cele mai multe puncte, 21, i-au aparținut Vladinkăi Erak, urmată de Lauren Brozoski, cu 17 puncte.

După două înfrângeri suferite în sezonul regulat astăzi am scăpat de complexul CSM Alexandria. O victorie care putea fi mai clară dacă ne-am fi concentrat mai mult în prima parte a meciului, însă cel mai important pentru noi acum este rezultatul final. Și asta pentru că oboseala începe să se resimtă, iar orice pas greșit ne poate îndepărta de obiectivul propus pentru această fază a campionatului. Deopotrivă, ne felicităm adversarele pentru jocul practicat astăzi, care reprezintă pentru noi o dovadă incontestabilă de ambiție și dăruire, indiferent de poziția ocupată în clasament, calități care ar trebui să existe în fiecare dintre noi, oricând și oriunde, se arată pe pagina de Facebook a clubului constănțean.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (Phoenix Știința)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii