Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petrolul a învins Viitorul pe inspiraţia lui Mircea Rednic

ro

08 Oct, 2012 01:00 1552 Marime text
viitorul.jpgFC Viitorul Constanţa a pierdut meciul de pe stadionul „Farul", cu Petrolul Ploieşti, din etapa a 11-a a Ligii 1. Oaspeţii s-au impus cu 2-1, după ce, la pauză, Viitorul conducea cu 1-0, după autogolul din minutul 12 al lui Galamaz (a trimis mingea cu capul în propria poartă, la lovitura liberă executată de Nicolae Dică).

În partea secundă însă, Petrolul a revenit şi a reuşit să se impună pe final. Antrenorul Mircea Rednic a făcut două schimbări inspirate, trimiţându-i pe teren pe Hamza şi Vlad Morar, cei care aveau să înscrie cele două goluri, la scurt timp după ce au intrat în joc.

În minutul 74, Hamza a punctat cu un şut de la 17 m, bară-gol, iar Vlad Morar a adus victoria în minutul 86, după ce a înscris cu latul din careu, beneficiind de un carambol în apărarea Viitorului.

Echipa gazdă a încheiat meciul cu un om mai puţin, pentru că, în minutul 90, Mladen a primit două cartonaşe galbene la aceeaşi fază, pentru proteste, şi a fost eliminat.

„Este inexplicabil cum, după o primă repriză bună, în partea secundă nu am mai ţinut de minge şi nu am mai construit, refuzând jocul. Ne-am limitat la a ne apăra", a declarat antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel.

Au jucat: FC Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel) - Vâtcă - Mladen, Larie, Bejan, Toşca (min. 84, Bălaşa) - Lazăr, Onicaş - Iancu, Dică (min. 64, Vaştag), A. Chiţu - Alibec (min. 77, Albu); Petrolul Ploieşti (antrenor, Mircea Rednic) - Bornescu - Achim, Galamaz, Yamissi, Guilherme - Boudjemaa, Mustivar, Marinescu (min. 84, Morar), Ad. Cristea (min. 60, Opriţa) - Bokila, G. Grozav (min. 72, Hamza).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii