Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penalty ratat la Ovidiu, în partida FC Viitorul - U Craiova. Selecționerul Cosmin Contra a fost la meci (galerie foto)

ro

03 Feb, 2019 22:04 1584 Marime text
FC Viitorul și U Craiova s-au înfruntat în această seară la Ovidiu, în etapa a 22-a, cele două formații susținând cu această ocazie prima reprezentație oficială din anul 2019.

Meciul s-a încheiat la egalitate, 0-0.

În minutul 31, oaspeții au ratat un penalty, prin Koljic. Lovitura de la 11 m a fost contestată însă de gazde. 

A fost un meci echilibrat, cu ocazii la ambele porți, în care gazdele au trecut pe lângă gol în minutele 14 și 16, la ocaziile lui Țâru și Achim, în timp ce Craiova a irosit lovitura de la 11 m, șutul lui Koljic fiind apărat de Cojocaru. De Nooijer a semnat o nouă ocazie mare la poarta lui Pigliacelli în minutul 65, urmat de Ianis Hagi și Vână în minutul 77, pentru ca ultima situație clară de gol să apară în minutul 80, când Pigliacelli a respins în extremis în fața lui Ianis.

Cele două echipe au fost:  
 
FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): V. Cojocaru - Mladen, Țâru, Kuipers (46 Boboc), De Nooijer - Achim (70 Casap), T. Băluță, P. Iacob - I. Vînă, I. Hagi (cpt.), Houri (82 Rivaldinho).

Rezerve neutilizate: Tordai - Calcan, V. Ghiță, Artean.

U Craiova (antrenor, Devis Mangia): Pigliacelli - R. Dimitrov (70 Martic), Donkor, Kelic, T. Ferreira - Mateiu, Cicâldău - Meza Colli, V. Mihăilă (66 N. Rocha), Bancu (cpt.) - Koljic (80 A. Cristea).

Rezerve neutilizate: I. Popescu - Briceag, Fedele, Bărbuț. 

La partidă a asistat și selecționerul echipei naționale a României, Cosmin Contra, alături de unul dintre secunzii săi, Adrian Mihalcea.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 34 de puncte, iar în etapa viitoare joacă în deplasare cu Astra Giurgiu, vineri, 8 februarie, de la ora 20.00. 

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii