Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Pe drumul către visul lor“ Gimnastele constănțene din lotul olimpic al României sunt în cantonamentul de la Izvorani (galerie foto)

ro

23 May, 2020 00:00 4102 Marime text

• În lotul feminin olimpic al României au fost incluse trei gimnaste, toate de la Constanța
 
În cantonamentul de la Izvorani, în vederea reînceperii, graduale, a activității, au ajuns și cele trei gimnaste constănțene, de la CS Farul, care compun lotul olimpic feminin al României: Maria Holbură, Ioana Stănciulescu și Silvia Sfiringu.

Alături de ele sunt și două sportive din lotul național feminin   Antonia Duță și Daniela Trică. „Din nou împreună! Dorul a fost mare, însă emoția și bucuria revederii și mai mari! Maria Holbură, Silvia Sfiringu, Ioana Stănciulescu, Daniela Trică și Antonia Duță au ajuns în cantonamentul de la Izvorani, pregătite să repornească pe drumul către visul lor. Tareeee, fetelor!“, este mesajul de pe pagina de Facebook a Federației Române de Gimnastică. La lotul feminin olimpic, antrenorii sunt Liliana Cosma și constănțeanul Nicolae Forminte, de la CS Farul.
Într-o perioadă de criză pentru gimnastica românească, sport aflat actualmente departe de strălucirea de altădată, constănţeanca Maria Holbură a realizat marea performanţă de a se califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde va reprezenta România la individual compus, după ce echipa tricoloră (de trei ori medaliată cu aur la JO) a ratat accederea la marea întrecere olimpică, pentru a doua ediţie consecutivă!

Marian Drăgulescu a sosit primul


La Tokyo va ajunge şi un reprezentant al gimnasticii masculine româneşti, Marian Drăgulescu, sosit și el la baza sportivă din cadrul Complexului Olimpic de la Izvorani. „Momentul mult așteptat! Marian Drăgulescu este primul gimnast român care revine în sala de gimnastică după aceste 2 luni de restricții și măsuri de prevenire a pandemiei cu noul Covid-19. Alături de Marian au intrat în cantonamentul de la Izvorani antrenorul Ștefan Gal, asistenta medicală Jenica Mihu și maseurul Răzvan Spirescu. Bine ai revenit, Marian, acolo unde te simți cel mai bine! Mult succes!“, se mai arată pe pagina de Facebook a FRG.

Sursa foto: Facebook (Federația Română de Gimnastică)

Citește și:

„Ușor-ușor, înapoi la treabă!“ Trei gimnaste din Constanța și un antrenor de pe litoral la lotul olimpic al României

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii