Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţeanca Maria Holbură a anunţat că pune capăt carierei sale de gimnastă

ro

10 Aug, 2021 22:48 10863 Marime text
  • Sportiva de la CS Farul Constanţa a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo, alături de Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.   

Gimnasta constănţeană Maria Holbură, de la CS Farul Constanţa, a anunţat în această seară că îşi încheie cariera în gimnastă.

Multe nu am de spus.
 
Am decis să pun capăt carierei mele de gimnastă și le mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din ea. Sunt foarte mândră de mine și de ceea ce am reușit sa realizez până acum, a fost mesajul sportivei de pe litoral.

 
Recent, Maria și-a împlinit visul de a concura la Jocurile Olimpice, ea participând la întrecerea de la Tokyo.

Deși nu s-a calificat în finală, sportiva legitimată la CS Farul rămâne cu bucuria evoluției olimpice, o întrecere la care gimnastica românească a avut numai trei reprezentanți: ea, Larisa Iordache şi Marian Drăgulescu.

Maria este fiica fostului luptător constănţean Ion Holbură. Ea a început gimnastica la vârsta de cinci ani, fiind adusă la sala de gimnastică, la CSS1 Constanţa, de Sorin Bechir şi inclusă în grupa pregătită de Mirela Szemerjai şi de el. Formată la Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa, Maria a fost transferată, de la începutul lui 2016, an în care a făcut trecerea la seniorat, la CS Farul Constanţa. Din 2013, a devenit componentă a lotului de junioare, după care a fost promovată la lotul de senioare al României.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Maria Holbură)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii