Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru medalii pentru CSS1 Constanţa Fiica lui Cătălin Meran, pe podium la Naţionalele de scrimă (galerie foto)

ro

29 Apr, 2016 00:00 4839 Marime text
 

Clubul Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa s-a întors cu patru medalii, toate de bronz, de la Campionatul Naţional al Cluburilor Sportive Şcolare, întrecere care s-a disputat, până ieri, la Craiova.
 
Au urcat pe ultima treaptă a podiumului echipa masculină de spadă, formată din Marco Pelin, Bogdan Scrieciu şi Albert Băicoianu, Daria Olteanu (în proba individuală de floretă), Andra Meran (la spadă) şi echipa feminină de spadă, pentru care au jucat Andra Meran, Ramona Costache şi Daria Olteanu. În plus, Marco Pelin (locul şase la spadă) şi Ramona Costache (poziţia a şaptea, tot la spadă) au intrat în finala mare de opt. Sportivii şi sportivele de la CSS1 Constanţa sunt pregătiţi de Ion Niţulescu şi Monica Marinescu.


 

„Ne-am făcut datoria. Rezultatele sunt foarte bune, în condiţiile în care a fost concurs de juniori II (categoria de vârstă 17 ani), iar noi am participat cu copii cu vârsta mai mică, majoritatea fiind juniori III şi copii. Daria Olteanu, spre exemplu, are 13 ani, iar faptul că a luat medalie concurând cu adversare de care o despart destui ani este extraordinar. Şi ceilalţi sportivi, fete şi băieţi, au evoluat foarte bine“, a declarat Ion Niţulescu.

 
Andra Meran este fiica antrenorului de gimnastică de la CSS1 Cătălin Meran. Daria Olteanu îşi continua rezultatele deosebite, după ce, de curând, a câştigat etapa a opta a Circuitului European Under-14, de la Bucureşti.


  
Lotul naţional masculin Under-23 al României s-a pregătit timp de o săptămână la Constanţa, până astăzi, în vederea Campionatului European al acestei categorii de vârstă, care se va desfăşura în Bulgaria, la Plovdiv. Pe perioada stagiului de pe litoral, tricolorii s-au antrenat în sala de la CS Farul.
 
     


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii