Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Partidă foarte importantă La ce post TV poate fi urmărit meciul România - Finlanda de diseară

ro

08 Oct, 2015 00:00 2841 Marime text


Echipa naţională de fotbal a României susţine diseară penultimul meci din campania de calificare la Campionatul European din 2016, întâlnind la Bucureşti formaţia Finlandei. Meciul începe la ora 21.45 şi este transmis în direct de TVR1. Partida se va disputa cu spectatori, după ce Comisia de Apel a UEFA a ridicat suspendarea de un meci jucat fără spectatori dictată de Comisia de Disciplină a forului continental.
 
Decizia, care a creat un interes deosebit în rândul fanilor, ajută echipa naţională, care are nevoie de sprijinul suporterilor în acest meci foarte important. Aflată pe locul doi în clasament, România trebuie să obţină patru puncte în ultimele două confruntări din calificări (cu Finlanda şi, pe 11 octombrie, cu Insulele Feroe, în deplasare) pentru a fi sigură de calificarea la Euro, iar fără fani în tribune, tricolorii ar fi avut o misiune şi mai dificilă contra nordicilor.
 
În acest moment, clasamentul este următorul: 1. Irlanda de Nord - 17p, 2. România - 16p, 3. Ungaria - 13p, 4. Finlanda - 10p, 5. Insulele Feroe - 6p, 6. Grecia - 3p. Astăzi, se mai joacă partidele Ungaria - Feroe şi Irlanda de Nord - Grecia, iar în ultima rundă, în afară de partida României, au mai fost programate meciurile Finlanda - Irlanda de Nord şi Grecia - Ungaria. 
Sursa foto: gsp.ro
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii