Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:48 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Oricine poate fi Moş Crăciun“ Eveniment caritabil în Sala Sporturilor din Constanţa. Meci MK All Stars / NATO Forces - Phoenix Ştiinţa

ro

15 Dec, 2018 00:00 2420 Marime text
Un meci caritabil de baschet va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor din Constanţa. Acţiunea se desfăşoară sub titulatura „Oricine poate fi Moş Crăciun“ şi este menită să ajute 207 de familii şi peste 600 de copii din judeţul Constanţa.
„Vă invităm la un eveniment caritabil de excepţie, organizat pentru copiii defavorizaţi din judeţul Constanţa. Biletul de intrare este o jucărie de plus, îmbrăcăminte, produse de igienă sau alimente aduse într-o cutie de cadou. Veniţi îmbrăcaţi în culoarea roşu, galben şi albastru, pentru a forma cel mai mare steag împreună, uniţi pentru o cauză nobilă!“, este mesajul organizatorilor. Punctul de atracţie al acţiunii caritabile este partida de baschet MK All Stars / NATO Forces - Phoenix Ştiinţa Constanţa.
 
„Îi vedem în jurul nostru şi, de cele mai multe ori, întoarcem capul sau îi ignorăm, pur şi simplu. Nu avem timp să le ascultăm nevoile… Nici măcar nu îi întrebăm ce le lipseşte… Mâinile lor ne arată însă povara pe care o poartă, iar ochii - suferinţa care îi macină… Ştim că n u îi vom putea ajuta pe toţi, dar cel puţin încercăm. Ceea ce îţi cerem şi ţie. Dacă vrei să răspunzi apelului nostru la solidaritate, te aşteptăm sâmbătă, la Sala Sporturilor din Constanţa, pentru a ne ajuta să facem un Crăciun mai bun pentru 207 familii şi pentru peste 605 de copii din judeţul Constanţa“, mai spun organizatorii.
 
Sursa foto: Facebook
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii