Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:16 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noua achiziție Alin Dobrosavlevici „Venirea la FC Viitorul e un pas important în cariera mea“ (galerie foto)

ro

31 Aug, 2020 00:00 3339 Marime text
  • Alin Dobrosavlevici e fost internațional Under-19 al României, iar înainte de FC Viitorul a fost legitimat la FC Hermannstadt.  
 
Între jucătorii nou achiziționați de FC Viitorul Constanța face parte și Alin Dobrosavlevici (fundaș central, 26 de ani), care a jucat ultima dată tot în Liga 1, la FC Hermannstadt. Apărătorul este convins că la FC Viitorul a găsit mediul ideal pentru a se dezvolta fotbalistic.  

„Am crezut șI sunt convins că venirea la Viitorul e un pas important în cariera mea. Cred că e cel mai bun loc în care pot progresa fotbalistic. Băieții m-au ajutat să mă acomodez mai repede, dar, oricum, noi ne cam cunoaștem între noi, de la meciurile. În plus, cu unii dintre actualii mei colegi am fost coechipier și la alte formații. Voi încerca să ajut echipa cu calitățile mele și sunt convins că și echipa mă va ajuta să mă ridic la alt nivel fotbalistic. Sper să fiu sănătos și să joc cât mai bine, pentru a sprijini echipa cât mai mult. Cred că avem echipă destul de bună pentru a prinde turneul play-off. Începutul de campionat este puțin mai greu, prin prisma adversarilor întâlniți, dar poate aceasta e și în avantajul nostru. Celelalte echipe sunt angrenate și în cupele europene și poate profităm de acest aspect“, a declarat fundașul, care a semnat cu Viitorul un contract valabil pentru următorii trei ani. Dobrosavlevici e fost internațional Under-19 al României, iar în cariera sa a evoluat și pentru ACS Poli Timișoara, Academica Clinceni, ASA Tg. Mureș, Concordia Chiajna și Dunărea Călărași.

Alexandru Mățan, la 21 de ani

Din lotul formației de pe litoral pentru sezonul 2020/2021 face parte și mijlocașul Alexandru Mățan, întors de la FC Voluntari, unde a fost împrumutat în sezonul precedent. Mățan a împlinit sâmbătă 21 de ani, „Cu această ocazie îi urăm La MulțiAni, multă sănătate și multe realizări în tricoul negru-albastru“, a fost mesajul FC Viitorul.

Sursa foto: FC Viitorul

Citește și:

Alin Dobrosavlevici este noul jucător al formației Viitorul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii