Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihaela Borcănea, titlu de antrenor emerit Atemi Karate Constanța a cucerit 24 de medalii la Cupa României (galerie foto)

ro

29 Sep, 2018 00:00 3975 Marime text
Sportivii şi sportivele de la Atemi Karate Constanţa (antrenoare, Mihaela Borcănea şi Cristina Borcănea) au obţinut 24 de medalii la Cupa României, întrecere care s-a disputat la Piteşti, sub egida Federaţiei Române de Karate WUKF.
 
Clubul de pe litoral a participat cu 17 sportivi, care au fpst medaliaţi astfel: Adela Borcănea - două medalii de argint, Rareş Nănău - două medalii de aur, Eduard Drumea - două medalii de aur, Miruna Calpacenco - o medalie de bronz, Ştefan Nanu - două medalii de argint, Natalia Frăţilă - două medalii de argint, Ştefan Băbiceanu - două medalii de argint, Bogdana Zus - o medalie de aur şi una de bronz, Vlad Antonaru - o medalie de aur, Cristian Ionescu - două medalii de argint, Sebastian Ciorîţă - o medalie de aur şi două de argint şi Ingrid Tobias - o medalie de aur şi două de argint.
 
În clasamentul pe medalii, Atemi Karate Constanţa s-a clasat pe poziţia a noua, din 54 de echipe. De asemenea, la această competiţie antrenoarei Mihaela Borcănea i s-a acordat titlul de antrenor emerit. „Mulțumesc celor doi antrenori, sensei Iulian Scripcă și sensei Liviu Coleașă, care m-au învățat tot ce știu despre karate, mulțumesc sportivilor mei, care mi-au dat posibilitatea de a deveni antrenor, și nu în ultimul rând mulțumesc Federației Române de Karate WUKF pentru sprijinul acordat în a-mi realiza toate obiectivele!!! Oss!“, a fost mesajul Mihaelei Borcănea.
 
Sursa foto: Facebook 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii