Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Atemi Karate Constanța, zece ani de activitate „Când devii mai puternic? În momentul în care îți depășești limitele“ (galerie foto)

ro

05 Sep, 2020 00:00 3967 Marime text
  • Sportivii de la Atemi Karate sunt antrenați de surorile Mihaela și Cristina Borcănea.
 

Clubul Sportiv Atemi Karate Constanța a împlinit zece ani de activitate, iar momentul aniversar a adus și un mesaj din partea grupării, în care sportivii de toate vârstele sunt antrenați de surorile Mihaela și Cristina Borcănea.

„10 ani de muncă, 10 ani de prietenie, 10 ani în care am văzut cine ne e aproape, cine a avut încredere în noi; 10 ani în care am crescut, deși mulți s-au împotrivit; dar când devii mai puternic?! în momentul în care îți depășești limitele, limitele impuse de tine însăți, nu de alții. De 10 ani suntem doar 2 surori care din 1991 fac ceea ce le-a plăcut: KARATE, sub îndrumarea a 2 antrenori care au reușit să ne insufle dragostea pentru artele marțiale. Vă suntem recunoscătoare pentru asta, pentru că puțini oameni fac în viață ceea ce iubesc! 01.09.2010 - pe lângă 25.10.1991, când am intrat prima oara într-un do-jo, este cel mai bun an al nostru! OSS!“, a fost mesajul postat pe pagina de Facebook a clubului.

Sursa foto: Facebook (Atemi Karate Constanța)


Citește și:

Medalii la Campionatul Mondial de Karate WUKF pentru Atemi Karate Constanţa (galerie foto)

CS Atemi Karate Constanţa, pe podium şi la Campionatul Balcanic UWK (galerie foto)

Karate Atemi Constanța În tinerețe, mama antrenoarelor Mihaela și Cristina Borcănea a apărut în „Toate pânzele sus“ (galerie foto)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii