Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CS Atemi Karate, 24 de medalii la Cupa Băilor Pucioasa. Copiii se pregătesc pentru Naţionale şi Europene (galerie foto)

ro

08 Feb, 2017 00:00 5846 Marime text
CS Atemi Karate Constanţa s-a întors cu 24 de medalii (nouă de aur, şapte de argint şi opt de bronz) de la Cupa Băilor Pucioasa, o întrecere de karate WUKF, desfăşurată în judeţul Dâmboviţa, la Pucioasa. Competiţia a fost rezervată copiilor, minicadeţilor, cadeţilor, juniorilor şi seniorilor.
 
Au urcat pe podium: Adela Borcănea (aur la kata, argint la kumite, la categoria 11 ani, +6 kyu), Cosmina Puerava (argint la kumite, bronz la kata, la categoria 11 ani, +6 kyu), Andrei Negraru (bronz la kata şi la kumite, la categoria 11 ani, -7 kyu), Matei Negraru (aur la kumite, argint la kata şi la kihon, la categoria 8 ani, -7 kyu), Răzvan Stancu (argint la kata, la categoria 9 ani, 9 kyu - 7 kyu), Crina Bălaşa (argint la kihon, bronz la kata şi la kumite, la categoria 9 ani, 9 kyu - 7 kyu), Cristian Ionescu (aur la kihon şi la kata, la categoria 7 ani, 9 kyu), Ingrid Tobias (aur la kata, la kumite şi la kihon, la categoria 7 ani, 9 kyu), Miruna Calpacenco (argint la kata, bronz la kumite şi la kihon, la categoria 7 ani, 9 kyu) şi Eduard Drumea (aur la kata şi la kihon, bronz la kumite, la categoria -7 ani, open).

Acţiune de selecţie

„Pentru primul concurs la care participăm în acest an, rezultatele au fost foarte bune“, a declarat Mihaela Borcănea, cea care, alături de Cristina Borcănea, îi antrenează pe cei aproximativ 35 de sportivi (fete şi băieţi), cu vârsta cuprinsă între patru şi 18 ani, care sunt actualmente la CS Atemi Karate Constanţa. Clubul Sportiv a demarat şi o nouă acţiune de selecţie, la sala din Constanţa (amplasată pe strada B.P. Hasdeu nr. 85) fiind aşteptaţi, în zilele de luni şi miercuri, între orele 17.00 şi 18.30, copii cu vârsta minimă de patru ani. În septembrie anul acesta, CS Atemi Karate împlineşte opt ani de activitate.

Obiectivul de la Campionatul European

În luna martie, clubul constănţean va evolua cu 13 sportivi la Campionatul Naţional de karate WUKF, iar în luna aprilie este prevăzută participarea la Campionatul European de la Cluj, cu acelaşi număr de luptători. La întrecerea continentală, CS Atemi Karate are şanse bune să obţină trei medalii, dar, per ansamblu, şi-a propus să se claseze în primii şase la fiecare categorie.
 
Sursa foto: Facebook (Mihaela Borcănea) 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii