Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mi-a fost greu departe de casă“ Avea numai 11 ani! Louis Munteanu, „perlaׅ“ FC Viitorul, povestește cum a ajuns la Academia Hagi

ro

01 Jan, 2020 00:00 5150 Marime text

După două sezoane în Liga Elitelor, în care a marcat câte 50 de goluri și a devenit campion cu grupele Under-17 și Under-19, atacantul Louis Munteanu a făcut pasul la echipa de seniori a Viitorului, în luna octombrie a acestui an.
 
Tânărul atacant, de doar 17 ani, și-a demonstrat încă de la debut calitățile, iar în doar nouă meciuri în Liga 1 a marcat deja de trei ori! Mai mult decât au reușit mulți dintre numeroșii atacanți cu experiență din Liga 1. Îl are favorit pe Robert Lewandowski, de la Bayern Munchen, iar despre celelalte pasiuni și obiective ale sale, Louis a vorbit pentru site-ul oficial al clubului.
 

„Sunt foarte fericit“

 
Internaţional de juniori şi totodată unul dintre cei mai promiţători tineri atacanţi din România, Louis Munteanu e primul fotbalist născut în anul 2002 care marchează în Liga 1 şi al 39-a jucător debutat de FC Viitorul în primul eşalon. „În 2019, am câștigat două Supercupe și două campionate la juniori. Sunt foarte fericit că am contribuit la aceste reușite și sper ca de acum încolo să am aceste realizări și la echipa mare. Se vede munca mea. Domnul Hagi mi-a spus că are foarte mare încredere în mine și să muncesc și mai mult, că mai am mult de demonstrat. Cel mai reușit moment al meu din acest an a fost debutul la prima formație a FC Viitorul. Îl așteptam de mult. Sunt extrem de bucuros că a venit la o vârstă atât de fragedă“, a declarat Louis Munteanu.
 

Principalele sale calități

 
Născut la Vaslui, vârful Viitorului a povestit cum a ajuns la Academia Hagi. „Aveam 11 ani, am fost văzut de către cei la Academie la un turneu la Brașov. M-au contactat, am venit și am dat probe. Totul a mers bine și m-au cooptat în Academie. Mi-a fost greu, la 11 ani, să fiu departe de casă, eu fiind mai alintat. M-au ajutat colegii de grupă, de 2002, și în special antrenorul. În timpul liber, mă joc pe calculator, ca să-mi amintesc de copilărie, sau mă uit la televizor la tenis de câmp. Principalele mele calități sunt execuția și demarcarea. Le mulțumim suporterilor că ne-au încurajat în acest an, iar în 2020 să ne fie la fel de aproape. Pentru la anul sper să fiu sănătos și îmi doresc să am cât mai multe realizări“, a menționat Louis.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citește și:
 
Născuţi în 2002, în aceeaşi lună În meciul cu FCSB, FC Viitorul a folosit doi jucători în vârstă de 17 ani! (galerie foto)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii