Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
07:37 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergeţi la meciul FC Viitorul - CFR Cluj? Iată ce trebuie să ştiţi!

ro

12 May, 2017 09:52 2692 Marime text
Peste 150 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor ce vor fi prezenţi la meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul şi CFR Cluj, din ultima etapă a turneuluii play-off al Ligii 1. Partida se dispută sâmbătă, 13 mai, începând cu ora 20.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18.30, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Constanţa recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces. De asemenea, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, le este solicitat să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca meciul să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Jandarmeria recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportive.

Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ura naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii