Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:21 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalie, cupă şi diplomă de excelenţă in memoriam Victorii dedicate lui Marius Iulian Ursoi la Cupa Keru Kento K-1 (galerie foto)

ro

09 Nov, 2016 00:00 3091 Marime text
Luptătorii de la CS Kickbox Ursoi Constanţa au participat la prima competiţie de după decesul celui care îi pregătea, Marius Iulian Ursoi (fost campion mondial şi multiplu campion naţional). 

Antrenaţi acum de mai mulţi băieţi cu experienţă din sală, sportivii au evoluat la ediţia a şasea a Cupei Keru Kento K-1, care s-a desfăşurat în localitatea Lazu. În ciuda faptului că nu au avut decât o lună de pregătire pentru această competiţie, reprezentanţii Kickbox Ursoi au evoluat foarte bine, obţinând opt medalii: patru de aur (Bogdan Brânzei, Liviu Iancu, Costin Ghindeanu, Dănuţ Gălăţeanu), trei de argint (Giulia Nagy, Mihaela Nanu, Bogdan Tătaru) şi una de bronz (Ştefan Coroamă).

Au tehnică deosebită

„La competiţie au participat peste 20 de cluburi, din mai multe judeţe, cu sportivi de calitate şi foarte bine pregătiţi. Luptătorii noştri s-au prezentat şi de data aceasta exemplar, reuşind meciuri foarte frumoase, în care au etalat tehnica deosebită pe care o stăpânesc, dobândită în urma antrenamentelor făcute mulţi ani cu Marius Iulian Ursoi. Bilanţul este unul deosebit pentru o lună de pregătire“, a declarat fostul prim-vicepreşedinte al Kickbox Ursoi, Cătălin Nagy, care a devenit preşedinte al asociaţiei sportive.

Moment de reculegere

Acesta a remarcat şi momentele încărcate de emoţie ale competiţiei de la Lazu. „S-a ţinut un moment de reculegere, iar foştii săi sportivi i-au dedicat victoriile obţinute lui Marius Iulian Ursoi. Au fost clipe deosebit de emoţionante. După o zi obositoare, dar şi plină de satisfacţii, Kickbox Ursoi a dovedit încă o dată că este o adevărată familie, cu mic cu mare, de la pitici la părinţi şi de la sportivii de performanţă la cei mari, alături de care se pregătesc. Sunt mândru de toţi componenţii Kickbox Ursoi. Grupul nostru merge mai departe“, a punctat Cătălin Nagy.

Ultima medalie de aur

Organizatorul întrecerii de la Lazu, CS Keru Kento Constanţa, a acordat şi o medalie, o cupă şi o diplomă de excelenţă în memoria lui Marius Iulian Ursoi, care a fost apreciat „pentru susţinerea şi promovarea artelor marţiale de contact”. De asemenea, sportivii de la Kickbox Ursoi au purtat tricouri în amintirea lui Marius Iulian Ursoi.

Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?

Comentarii