Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Va rămâne mereu în inima noastră!“ Moment de reculegere la Constanţa în memoria lui Marius Iulian Ursoi

ro

31 May, 2018 00:00 14339 Marime text
La gala Urban Legend 4, de la Constanţa, a avut loc un moment special în pauza dintre meciurile pe reguli de K-1 şi întâlnirile MMA-Strikes. S-a ţinut un moment de reculegere în memoria celui ce a fost Marius Iulian Ursoi, iar promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship, şi Cătălin Nagy, preşedintele AS Kickbox Ursoi, au rostit câteva cuvinte despre fostul campion mondial şi fost antrenor la asociaţia sportivă care-i poartă numele.
 
„Mulţumesc pentru acest moment emoţionant organizatorilor Urban Legend şi în primul rând promotorului Isop Mihai Teodor, care, chiar dacă are drumul lui, rămâne prietenul Kickbox Ursoi. Totodată, mulţumesc tuturor celor ce fac parte din frumoasa familie Kickbox Ursoi, de la sportivi la colectivul tehnic şi de la părinţii copiilor până la prietenii noştri, care ne sunt mereu aproape în drumul nostru de a duce mai departe nu nume şi un spirit de campion. Marius Iulian Ursoi a fost singurul campion mondial de kickbox dat de Constanţa şi va rămâne mereu în inima noastră!“, a declarat Cătălin Nagy.
 
„Cu toţii trebuie să fim de acord că kickboxingul constănţean a avut un nume de referinţă, Iulian Ursoi“, a spus şi Mihai Isop, care a oferit o cupă din partea Urban Legend AS Kickbox Ursoi. Când s-a ţinut momentul de reculegere, Cătălin Nagy a fost însoţit în ringul Urban Legend de mai mulţi sportivi de la Kickbox Ursoi, care au purtat un banner in memoriam Iulian Ursoi, cu mesajul „Forever in our heats (Mereu în inimile noastre)“.
 
Sursa foto: Facebook (Cătălin Nagy / videostars.ro)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii