Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciul Athletic Neptun Constanţa - CSM Oradea se va reprograma din cauza infectărilor cu Covid-19

ro

20 Dec, 2021 19:38 2577 Marime text


 
  • Meciul ABC Athletic Neptun Constanţa - CSM CSU Oradea, programat marţi, în Sala Sporturilor din Constanţa, în etapa a 11-a a Ligii Naţionale de baschet masculin, nu se va putea desfăşura din cauza infectărilor cu Covid-19 din rândul vicecampioanei României, a anunţat clubul orădean pe site-ul său oficial.




''Conducerea CSM Oradea anunţă faptul că mai mulţi componenţi ai echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea au avut rezultate pozitive la un test RT-PCR efectuat în cursul zilei de luni (20.12.2021). Aceştia au intrat în izolare, fiind demarate procedurile specifice în acest sens. Persoanele pozitive vor fi supravegheate medical, urmând să petreacă următoarea perioadă în izolare, la domicilii'', se arată în comunicat.





Conducerea clubului orădean a contactat Federaţia Română de Baschet şi adversarul din meciul următor, ABC Athletic Neptun Constanţa, cu solicitarea de reprogramare a partidei la o dată ulterioară.






''Le dorim să revină în efectiv complet pe parchet cât mai repede şi de asemenea le dorim tuturor celor care iau parte la meciuri în această perioadă specială să fie cât mai responsabili şi preventivi, mai ales cu cei din jurul nostru. Baschetul nu e la fel fără voi în tribune!'', a transmis, la rândul său, clubul de la malul Mării Negre, pe pagina sa de Facebook.



Sursa foto: Facebook/ Baschet Club Athletic Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii