Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Meci fulminant“ BC Athletic Neptun Constanţa a pierdut la diferenţă de un punct confruntarea cu SCM Ohma Timișoara

ro

13 Nov, 2021 21:39 2178 Marime text
  • În clasament, BC Athletic Neptun se află pe locul trei, cu 13 puncte, după cinci victorii şi trei înfrângeri în opt partide.
 
 
Echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa a disputat astăzi meciul din etapa a opta a Ligii Naţionale, întâlnind în deplasare CS SCM Ohma Timişoara.
 
Confruntarea s-a încheiat cu succesul formaţiei bănăţene, la diferenţă minimă, scor 74-73.
 
Gazdele au condus şi la pauză, cu 34-26, iar pe sferturi scorul în partida Timişoara - Constanţa a fost 22-10, 12-16, 21-20, 19-27.
 

Gladiatorii cedează la Timișoara la o diferență de doar un punct, în urma unui meci fulminant. Team is everything!, este mesajul BC Athletic.


Pentru echipa de pe litoral au marcat Jakob Lowrance - 20p, Max Darling - 16p, Devante Wallace - 8p, Pavel Marinov - 7p, Zan Kosic - 7p, Vlad Corpodean - 7p, Mario Lazăr - 6p şi Naser Omer - 2p

În clasament, BC Athletic Neptun se află pe locul trei, cu 13 puncte, după cinci victorii şi trei înfrângeri în opt partide.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Facebook (BC Athletic Neptun)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii