Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marcel şi Ştefan Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Tată şi fiu, medalii de aur la Roma, la Campionatul Mondial ICO (galerie foto)

ro

07 Nov, 2018 00:00 4642 Marime text
Luptătorii de la clubul Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa au avut evoluţii deosebite la Campionatul Mondial ICO (International Combat Organisation), de la Roma. Gruparea de pe litoral a urcat pe toate treptele podiumului, concurând inclusiv antrenorul Marcel Ilaşcu, la categoria master. Atât antrenorul, cât şi fiul său, Ştefan Ilaşcu, au cucerit aurul la această competiţie!
 
Ştefan s-a impus la categoria -67 kg, la K1, cucerind centura, şi a obţinut şi o medalie de bronz, la Low Kick. „A fost o competiţie puternică, plină de sportivi valoroşi. Am luptat cu un francez şi un Italian. Titlul ICO este cel mai important din cariera mea de până acum. Aceasta a fost ultima mea competiţie de amatory juniori. Îi mulţumesc tatălui meu, care mă antrenează şi mă îndrumă pe acest drum“, a spus Ştefan Ilaşcu.
 
Marcel Ilaşcu a cucerit aurul la categoria master -75 kg K1, în faţa unui luptător francez. „La aproape 50 de ani, am luptat la Campionatul Mondial ICO şi m-am clasat pe prima poziţie. Sunt mândru că am realizat o asemenea performanţă. Mi-am văzut visul împlinit. Dar şi mai mândru sunt de elevii mei“, a precizat Marcel Ilaşcu.
 
De la Tai-Chi-Do-Ryu au mai urcat pe podium la Roma sportivi precum Darius Bălan (două medalii de aur), Andrei Mihăesei (două medalii de aur), Niki Hriţuleac (o medalie de aur şi una de bronz), Alin Nica (o medalie de aur), Flavius Ichim (o medalie de argint şi una de bronz), Cosmin Stoian (o medalie de bronz), Viorel Gavril (o medalie de bronz) sau Sebastian Stanciu (o medalie de bronz). De asemenea, centură la K1 şi o altă medalie de aur, la K1 Light, a cucerit şi Beadin Amet, sportiv la CS Extreme Ronin Fight (antrenor, Şenol Amamut), dar care la Roma a reprezentat Tai-Chi-Do-Ryu.        
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii