Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A depăşit clubul care l-a dat pe Moroşanu Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, pe primul loc la Cupa României de Autoapărare (galerie foto)

ro

08 Feb, 2018 00:00 5583 Marime text

Clubul Sportiv Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa a ocupat locul întâi în clasamentul pe medalii întocmit la ediţia a zecea a Cupei României de Autoapărare, care s-a disputat în judeţul Braşov, la Săcele. Pe poziţia secundă s-a clasat Scorpions Iaşi, clubul la care s-a format celebrul Cătălin Moroşanu.
 
Au participat în jur de 500 de luptători, de la 36 de cluburi, iar Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa (antrenor, Marcel Ilaşcu) a evoluat cu 21 de sportivi, toţi urcând pe podium, cu bilanţul 16 medalii de aur, patru de argint şi una de bronz. Au ocupat locul întâi Marian Voicu, Mario Tudora, David Palavră, Niki Hriţuleac, Darius Bălan, Andrei Mihăeş, Taifun Maulti, Ştefan Ilaşcu, Alexandru Şerban, Cristina Dulea, Cosmin Stoian, Antonio Kozma, Viorel Gavril, Eduard Matei, Mădălin Irimia şi Flavius Ichim, pe treapta a doua a podiumului au urcat Luca Arghir, Andrei Alexe, Marcel Răducan şi Sebi Stanciu, în vreme ce medalia de bronz a fost cucerită de Răzvan Cozianu. „Copiii au avut evoluţii foarte bune. Ne-am luptat pentru şefia clasamentului, ca de obicei, cu Scorpions Iaşi şi am câştigat“, a declarat Marcel Ilaşcu.
 
Sursa foto: Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii