Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:32 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadou special din partea familiei În aceeaşi zi, Ştefan Ilaşcu, luptător la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, şi-a serbat onomastica şi majoratul (galerie foto)

ro

29 Dec, 2018 00:00 4267 Marime text
În acest an, ziua de 27 decembrie a fost una cu dublă semnificaţie pentru luptătorul Ştefan Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, care şi-a serbat şi onomastica, şi majoratul!
 
Sportivul, campion la kickboxing, a primit la botez prenumele Ştefan întrucât s-a născut în ziua de Sf. Ştefan. Cum, în 2018, a împlinit 18 ani, dublul eveniment a fost marcat în mod special, la o petrecere cu peste 100 de invitaţi, la restaurantul „Zorile“ din Constanţa. Lui Ştefan i-au fost alături, pe lângă membrii familiei, prietenii, colegi din sport, de la clubul său, dar şi de la altele, şi antrenori. Întrucât o dată în viaţă împlineşte omul frumoasa vârstă de 18 ani, luptătorul a primit un cadou special din partea familiei, un autoturism, marca Volkswagen Passat. Ştefan abia aşteaptă să obţină permisul de conducere auto şi să urce la volanul maşinii sale. 
 
„Îi urăm lui Ştefan multă sănătate, împliniri şi rezultate mari în competiţii, în continuare. Este un sportiv extrem de promiţător şi a confirmat deja. A avut un final de an în care şi-a îndeplinit toate obiectivele“, a declarat tatăl lui Ştefan, Marcel Ilaşcu, cel care îl şi antrenează. De curând, tânărul luptător a avut evoluţii deosebite la două competiţii desfăşurate la Roma. În luna noiembrie, a cucerit aurul la Campionatul Mondial ICO (International Combat Organisation), o competiţie la care a obţinut titlul şi Marcel Ilaşcu, la veterani! În această lună, tot în capitala Italiei, Ştefan a cucerit centura europeană XFC (Xtreme Fighter Champion).
 
„La mulţi ani, piticul meu!”, a postat Marcel Ilaşcu pe Facebook, cum au făcut şi mulţi alţi prieteni şi cunoscuţi de-ai lui Ştefan. „La mulţi ani campionului! Şi sănătate antrenorului!”, „Să fii sănătos şi fericit! Mult succes în kickbox!”, „La mulţi ani, majorule!” sau „Să fii sănătos şi să ai parte doar de succese în viaţă!”, au fost câteva dintre urări.    
 
Citeşte şi:
 
Antrenaţi de tatăl lor Fraţii Ilaşcu au luptat în premieră în aceeaşi gală, în Italia. Ştefan a cucerit centura europeană XFC

Marcel şi Ştefan Ilaşcu, de la Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa Tată şi fiu, medalii de aur la Roma, la Campionatul Mondial ICO (galerie foto)​

Meci internaţional în co-main event Ştefan Ilaşcu - Antonio Constantin, main event-ul galei „Dragon Fight“, de la Murfatlar (galerie foto)

A depăşit clubul care l-a dat pe Moroşanu Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, pe primul loc la Cupa României de Autoapărare (galerie foto)​

Rezultatele galei Urban Legend de la Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii