Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine HCM şi CSU Neptun susţin derby-uri în campionat

ro

09 Mar, 2013 00:00 1202 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, şi CSU Neptun Constanţa, principala candidată la promovare din Divizia A de handbal feminin, susţin mâine partide-derby.
Lider al clasamentului, cu 29 de puncte, HCM întâlneşte în deplasare echipa de pe locul doi, Potaissa Turda (25 de puncte), în etapa a 17-a a campionatului. Meciul începe la ora 18.15 şi este transmis în direct de Digi Sport 3. „Ca şi confruntarea din etapa trecută, cu CS Caraş Severin, de la Constanţa, şi meciul cu Potaissa Turda va fi disputat, cele din deplasare sunt mereu dificile. Contra noastră, toate echipele dau tot ce au mai bun. E normal, îşi doresc să bată campioana. Iar în etapa următoare joacă mult mai slab şi fără ambiţie. Mâine, se vor întâlni primele două locuri, dar sunt sigur că vom câştiga noi”, a declarat extrema stângă a HCM-ului, George Buricea.
La fete, CSU Neptun, şi ea lider în campionat, cu 34 de puncte, primeşte vizita echipei de pe locul trei (cu 30 de puncte), ACS Şcoala 181 Bucureşti, în etapa a 19-a a Diviziei A. Partida este găzduită de Sala Sporturilor, de la ora 11.00. Iniţial, cuplul de arbitri desemnat să conducă meciul a fost Ovidiu Petre - Cristian Mihai (ambii, din Braşov), însă Comisia Centrală de Arbitri a decis să-i înlocuiască pe cei doi cu perechea Adrian Dima (Galaţi) - Liviu Gheorghiu (Vaslui). Aceştia au mai arbitrat ambele echipe în acest sezon, considerându-se astfel că sunt mai nimeriţi să ducă la bun sfârşit derby-ul, în condiţiile în care cunosc bine combatantele. Dima şi Gheorghiu au condus două partide de la Constanţa ale CSU Neptun (cele cu Unirea Slobozia şi Activ CSU Ploieşti), iar pe Şcoala 181 au fluierat-o în meciul din deplasare cu Ştiinţa Bacău. 
În tur, CSU Neptun a câştigat cu 33-31 pe terenul Şcolii 181, formaţie care, în ultimul meci al etapei precedente, a 18-a, a dispus cu 44-25 de Nova Force Giurgiu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii