Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:02 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lotul masculin de sabie al României se antrenează la Constanța (galerie foto)

ro

17 Aug, 2021 00:00 2027 Marime text

 
  • Tricolorii își încarcă bateriile la mare pentru Campionatul European de seniori din Bulgaria.
 
Constanța găzduiește în această perioadă un alt lot national sportiv al României, cel masculin de sabie, care se pregătește pentru participarea la Campionatul European de seniori de la Plovdiv (Bulgaria).
 
„Lotul masculin de sabie al României se antrenează deja pentru noile competiții ale toamnei. Pentru tricolori urmează Europenele de seniori de la Plovdiv, din Bulgaria, astfel încât Iulian Teodosiu, George Dragomir, Răzvan Ursachi, Sorin Eftimie, Codrin Cozmuleanu, Răzvan Stănescu, Matei Cidu, Rareș Ailinca și Teodor Zmău, alături de antrenorii Rareș Dumitrescu și Marius Gălățanu, fac totul pentru a-și încărca bateriile, iar la Plovdiv să poată emite pretenții la podiumul continental“, este mesajul Federației Române de Scrimă. Sabrerii tricolori se află în pregătire la Constahnța până pe 21 august, iar din programul lor zilnic nu lipsesc sesiunile de antrenament pe plajă. 
 
La finele lunii martie a acestui an și începutul lui aprilie, alți reprezentanți ai României, loturile de spadă fete şi băieţi (sub conducerea antrenoarelor Mihaela Ion - de la CS Farul Constanța şi Alina Ciuculescu), s-au aflat în pregătire la Constanţa, la sala de scrimă de la CS Farul, pentru Campionatul Mondial din Egipt. La întrecerea rezervată cadeţilor şi juniorilor, România a participat cu o delegație compusă din 34 de sportivi și nouă antrenori, cinci (trei scrimeri, o scrimeră şi o antrenoare) fiind de la CS Farul Constanţa. Este vorba de cadeții (năîscuți în 2004) Florin Mirică, Horia Nistor, Andrei Papp şi Theodora Ion, dar şi de antrenoarea Mihaela Ion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Scrimă)
 
Citește și:
 
Cinci reprezentanţi ai CS Farul, la Mondialele de scrimă. O parte dintre tricolori, pregătire la Constanţa
 
CS Farul Constanţa, rezultate meritorii
Horia Nistor şi Theodora Ion au evoluat în optimi la Campionatul Mondial de scrimă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii