Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:55 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Echipa masculină de sabie a României, pe locul 4 la Cupa Mondială de la Budapesta

ro

20 Mar, 2022 20:11 1418 Marime text

Scrimă, Sursa foto: Facebook/ Federatia Romana de ScrimaEchipa României a terminat competiția pe locul 4, după o finală mică pierdută în fața Germaniei, scor 43-45.


Elevii lui Rareș Dumitrescu și Marius Gălățanu au început bine partida. Primele două relee au fost ale românilor, Iulian Teodosiu și Răzvan Ursachi au menținut echipa în avantaj. Nemții au fost mult mai atenți în următoarele 4 relee care au făcut până la urmă diferența. Kempf, Kindler și Szabo au dus Germania la 10 tușe avans, scor 30-20.



Ursachi ne-a readus în meci după ce i-a dat 10 tușe lui Kempf și a apropiat România la 5 tușe de Germania. Dragomir a încheiat pe minus releul 8, pentru ca finalul să-i aparțină lui Iulian Teodosiu.


Împotriva lui Matyas Szabo, Iulian a recuperat tușă cu tușă și a ajuns la 43-44. Cu atacul de partea lui, românul a fost parat și Szabo a închis meciul la 45-43.


România încheie Cupa Mondială de la Budapesta cu un loc 16 la individual al lui Răzvan Ursachi și cu locul 4 la echipe. Victoria împotriva Koreei rămâne un câștig, mai ales moral.
 

Felicitări, băieți! felicitări, antrenorilor! Succes mai departe!, transmite Federația Română de Scrimă. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii