Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liga Naţională BC Athletic Neptun Constanţa va susţine două noi meciuri, la turneul de la Oradea

ro

06 Apr, 2021 00:00 2595 Marime text

 
  • În turneul precedent, de la Voluntari, echipa de pe litoral a întâlnit SCM U Craiova şi cu CS Dinamo Bucureşti, cedând în ambele întâlniri.
 

După turneul de la Voluntari, pentru echipa masculină de baschet Athletic Neptun Constanţa urmează turneul Ligii Naţionale de la Oradea, în care Gladiatorii din Tomis vor susţine două partide, ambele transmise în direct de Digi Sport.

Primul meci e cu CS SCM Timişoara, programat duminică, 11 aprilie, de la ora 17.15, iar celălalt e contra CSM CSU Oradea şi se va juca luni, 12 aprilie, de la ora 19.00. La Voluntari, BC Athletic Neptun s-a duelat cu SCM U Craiova şi cu CS Dinamo Bucureşti, cedând în ambele întâlniri, scor 53-73, respectiv 71-86. După meciul cu Dinamo, baschetbalistul constănţean Adrian Trandafir (foto) a declarat: „Noi încercăm tot timpul să jucăm un baschet de calitate, să fim agresivi în apărare şi să ne vindem cât mai scump pielea. Cu Dinamo, din păcate, nu am putut să ne apropiem mai mult de ei, poate să încercăm o victorie, dar de la meci încercăm să jucăm cât mai bine. Mergem de fiecare dată cu gândul la victorie, ne batem petru orice minge până la finalul partidei”.
 

„Să fim pe zi ce trece mai buni”

Antrenorul principal al BC Athletic, Alexandru Olteanu, a precizat că obiectivul echipei constănţene este ca, pe zi ce trece, să fie mai bună. „Intensitatea a fost aceeaşi, ştiam că Dinamo are o echipă puternică, cu jucători care se luptă, astfel că am încercat să aducem şi noi aceeaşi energie. Din păcate, în sfertul doi n-am reuşit să facem faţă şi acolo s-au distanţat. După aceea, am alergat tot meciul după ei. La un moment dat, am ajuns la şapte puncte de ei, dar mai mult n-am putut să ne apropiem. Obiectivul nostru e să fim pe zi ce trece mai buni şi cred că asta deja se vede. Copiii trebuie să înţeleagă, în primul rând, că, fără curaj, nu pot face performanţă. Aici lucrăm, la unii dintre ei se vede şi cred că spre finalul campionatului vom arăta şi mai bine”, a menţionat Alexandru Olteanu.

Sursa foto: Facebook (BC Athletic Neptun)


Citeşte şi:

BC Athletic Neptun Constanţa
Andrei Talpeş - „Pentru noi, orice meci jucat e o victorie”


BC Athletic Neptun Constanţa, învinsă la Voluntari de CS Dinamo Bucureşti
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii